Logo Vaasan Sport
Vaasan Sport harjoittaa jääkiekon kilpailutoimintaa Vaasassa ja ylläpitää miesten edustusjääkiekkojoukkuetta ja juniorijoukkueita. Sport pelaa jääkiekon SM-liigaa kaudella 2014-2015.

Lakeusrekry Oy toteutti Vaasan Sportille kokonaisvaltaisen rekrytoinnin keväällä 2014. Sportin toimitusjohtaja Jyrki Niemi kertoo halunneensa tehdä tärkeän rekrytoinnin ammattimaisesti ja asiantuntija-apua käyttäen.

”Ulkopuolisen rekrytointiasiantuntijan käyttäminen oli meille uusi asia, mutta halusimme kehittyä ammattimaisena organisaationa ja juuri se on ammattimaista, että uskaltaa luottaa asiantuntijaan tällaisessa asiassa. Yhteistyökumppanimme suositteli Lakeusrekryä ja siitä se sitten lähti.”

”Suurin haaste alallamme on, että työ on hyvin kausiluontoista. Se on välillä niin hektistä ettemme ehdi paneutua asioihin tarpeeksi huolellisesti. Olemme kasvava yritys, mutta emme vielä siinä vahvuudessa että pystyisimme hoitamaan rekrytoinnit itse. Meiltä puuttui jalkoja ja käsiä – ja juuri siinä Lakeusrekry auttoi meitä.”

”Yhteistyö oli asiantuntevaa ja ammattimaista – alusta lähtien tuntui, että nyt ollaan samalla aaltopituudella. Suunnittelimme yhden työntekijän palkkaamista, mutta saimme niin monta potentiaalista ehdokasta että päädyimme palkkaamaan kaksi! Tämän lisäksi vielä kolmas henkilö odottaa jatkotoimenpiteitä. Alkumetrit näyttävät oikein hyviltä ja työntekijät ovat osaavia. Lisäetuna prosessissa on se, että kanssakäyminen Lakeusrekryn kanssa on jatkunut, saamme helposti tukea ja vastauksia kysymyksiin.”

”Nyt kun olemme päässeet alkuun ja kehittäneet organisaatiota ammattimaisempaan suuntaan, olemme huomanneet avun tarpeita muillakin osa-alueilla. Lakeusrekryllä on valmiit kytkökset moneen suuntaan, mikä on suuri etu kun etsimme ratkaisuja. Kehittyminen on lähtenyt liikkeelle siitä, että hyväksymme ja ymmärrämme  rajallisuutemme. Kiireen keskellä on hyvä tajuta ettemme voi olla aivan kaikessa hyviä. Nyt meillä on yhteistyökumppani, joka voi auttaa meitä kokonaisvaltaisesti myös jatkossa.”


”Suosittelen ehdottomasti Lakeusrekryä myös muille yrityksille!” – Jyrki Niemi, toimitusjohtaja.