Mikä Lakeusrekry?

Lakeusrekry Oy on henkilörekrytointeihin, uudelleensijoituspalveluihin sekä henkilöstön valmentamiseen ja HR-prosessien kehittämiseen erikoistunut ammattimainen asiantuntijayritys.

Emme tee henkilöstövuokrausta. Ydinajatuksemme on palvella asiakkaita niissä asioissa, joissa meillä on kovaa kokemusta ja osaamista.

 

Keitä me olemme?

Tuomo Ojala

Tuomo Ojala

toimitusjohtaja, rekrytointiasiantuntija

Tuomo Ojalalla on pitkä kokemus toimihenkilöiden rekrytoinneista ja suorahauista monille eri toimialoille ja eri tehtäviin. Tuomo tekee myös Insights Discovery -persoonallisuusprofilointia ja siihen pohjautuvia valmennuksia sekä Cut-e -kompetenssiarviointeja. Hän on tehnyt pitkään myös muuta kehittämistyötä yritysten johdon, myynnin ja henkilöstöhallinnon parissa.

p. 045 878 5550
tuomo.ojala(a)lakeusrekry.fi

Jouko Karjalainen

Jouko Karjalainen

konsultointijohtaja

Jouko Karjalainen on tehnyt 20 vuoden ajan johtaja- ja päällikkötason rekrytointeja sekä uudelleensijoitusvalmennuksia. Hänellä on myös vahva kokemus erilaisista organisaation HR-aiheisiin liittyvistä  kehitystehtävistä ja valmennuksista. Jouko on toiminut aiemmin eri konsulttiyrityksissä, itsenäisenä yrittäjänä ja yrityksien henkilöstöpäällikkörooleissa. Sertifioitu DiSC -henkilöprofiloija ja -valmentaja.

p. 0400 72 17 17
jouko.karjalainen(a)lakeusrekry.fi