LakeusRekry.fi

Kehityspäällikkö

Mattiovi Oy

 

Mattiovi on yksi johtavista ovien valmistajista Suomessa. Mattiovi työllistää noin 140 ihmistä kolmella tehtaallaan Laitilassa, Alavudella ja Posiolla tuottaen sisäovia, projektikohteiden ovia ja oven karmeja. Mattiovi on osa JELD-WEN -perhettä. JELD-WEN Inc. on yksi maailman johtavista ovien valmistajista työllistäen noin 20 000 työntekijää yli sadassa toimipisteessä ympäri maailmaa. Visiomme on johtaa maailmanlaajuista rakennustuoteteollisuutta mahtavien ihmisten kanssa, jotka tuottavat korkealaatuisia tuotteita ja yltävät jatkuvasti huipputason suorituksiin. Lue lisää yrityksestä osoitteesta www.mattiovi.fi.

 

Haemme nyt toimeen tarttuvaa ja käytännönläheistä

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

 

Päätehtävänäsi on vastata tehdassuunnittelusta, tuotantoprosessien kehittämisestä, LEAN-toimintamallin jalkauttamisesta tuotantoon sekä tuotannon kehittämistarpeiden tunnistamisesta ja kehittämisprojektien johtamisesta. Olet mukana myös investointihankkeiden suunnittelussa. Raportoit tehtävässäsi tehtaanjohtajalle ja kuulut tehtaan johtoryhmään. Teet tiivistä yhteistyötä koko organisaatiomme kanssa. Toimit pääosin asiantuntijaroolissa, mutta tehtäväkuvaan saattaa sisältyä myös esimiesvastuu sekä vähäisesti matkustamista.

Olet kehittämisorientoitunut, oma-aloitteinen ja käytännönläheinen tuotannollisen toiminnan osaaja. Ymmärrät ja osaat hyödyntää Lean-ajattelutapaa työssäsi. Sinulla on kokemusta tuotannon johtamis-, suunnittelu- tai kehittämisroolista soveltuvalla toimialalla. Vuorovaikutustaitoisena ammattilaisena toimit tehokkaasti ihmisten kanssa ja osaat kuunnella myös muiden näkemyksiä. Hallitset laajoja asiakokonaisuuksia sekä pystyt tekemään päätöksiä paineen alla ja viemään monia asioita rinnakkain eteenpäin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • puu-, metalli-, tuotantotalous- tai muuta soveltuvaa insinöörikoulutusta
  • kokemusta tuotannon johtamis-, suunnittelu- tai kehittämistehtävistä
  • Lean-ajattelun ja -toimintamallin tuntemusta ? projektinjohtokokemusta
  • ERP-järjestelmäosaamista
  • hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä ja kasvuhakuisessa yrityksessä vastuullisessa roolissa, osaavan ja sitoutuneen tiimin tuen sekä kilpailukykyiset työsuhteen edut.

 

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Tiedustelut arkisin klo 8-17 rekrytointiasiantuntija Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta mahdollisimman pian.

 

HAE TEHTÄVÄÄ