LakeusRekry.fi

Palvelupäällikkö

Faba osk

 

Faba osuuskunta on valtakunnallisesti palveleva karjanomistajan kumppani eläinten jalostuksessa, lisääntymisessä ja terveydessä sekä eläinaineksen tuottavuuden kehittämisessä. Palveluvalikoima kattaa karjan lisääntymisen, jalostamisen ja terveyden parantamisen sekä näitä tukevan tarvike- ja eläinkaupan. Osuuskuntana haluamme olla menestyvin kotieläinalan palvelu- ja myyntiyritys. Henkilöstömme osaaminen ja palvelut sekä tuotteemme ovat kotimaassa ja kansainvälisesti arvostetuimpia alallaan. Faba osk toimii tiiviissä yhteistyössä pohjoismaisen siementuotantoyhtiö VikingGeneticsin, jalostusarvosteluyhdistys NAV:n sekä ProAgrian ja maatalousalan ohjelmisto- ja ratkaisutoimittajan Mtech Digital Solutions Oy:n kanssa. Lisäksi teemme yhteistyötä ja olemme omistajana nautojen terveydenhuoltopalveluja tarjoavassa Emovet Oy:ssä. Lue lisää www.faba.fi.

 

Uudistamme alueellisia toimintoja ja haemme lisääntymispalveluiden esimiestehtäviin

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tehtävänäsi on toimia Etelä-Pohjanmaan alueen seminologien innostavana esimiehenä. Tiimisi toimii osana Faban valtakunnallista lisääntymispalvelujen tiimiä. Palvelupäällikkönä vastaat oman alueesi palvelujen kehittämisestä, tuloksesta, asiakas- ja verkostoyhteistyöstä sekä palvelutyön organisoinnista. Teet yhteistyötä myös alueen elintarvike- ja alkutuotantoon kuuluvien kumppaneiden kanssa.

Olet yhteistyö- ja organisointitaitoinen esimiestyön osaaja. Sinulla on kehittyvien maitotilojen toiminnan ja prosessien tuntemusta sekä kokemusta palvelujen ja henkilöstön johtamisesta. Palveluhenkisenä ja vuorovaikutustaitoisena henkilönä kykenet oman tiimisi kanssa auttamaan asiakkaitamme menestymään. Toiminnassasi näkyy vahva halua kehittyä. Myynti- tai myynninjohtamiskokemus sekä sujuva ruotsin kielen taito katsotaan eduiksi. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja soveltuvaa koulutusta (esim. ylempi AMK -agrologi/ agronomi).

 

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Faban tuoteryhmäjohtaja Marja Eskelinen p. 040 311 5100 tai Lakeusrekryn rekrytointiasiantuntija Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään sunnuntaina 19.5.2019. 

 

HAE TEHTÄVÄÄ