LakeusRekry.fi

OmaSp Stadionin tapahtumamyynnin vastaava

SJK-konserni

 

SJK-konserni muodostaa ainutlaatuisen kuuden yhtiön yrityskokonaisuuden, joka palvelee asiakkaitaan Seinäjoella OmaSp Stadionilla ja jonka palveluksessa työskentelee yli 60 henkilöä. Päätuotteemme on Veikkausliigajoukkue Seinäjoen Jalkapallokerho. Ottelutapahtumien lisäksi järjestämme OmaSp Stadionilla tapahtumia pienemmistä muutaman kymmenen hengen tilaisuuksista aina suuriin yli 10 000 hengen stadionkonsertteihin asti. Yrityksille tarjoamme palveluita monipuolisesti mm. kokouspäivien, iltajuhlien, Tyhy-päivien ja henkilöstön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämisen muodossa. Tutustu tarkemmin www.omaspstadion.fi ja www.sjk.fi.

 

Haemme nyt OmaSp Stadionille energistä ja tavoitteellista 

TAPAHTUMAMYYNNIN VASTAAVAA

 

Päävastuullasi on OmaSp Stadionin monikäyttöisten ja skaalautuvien tilojen sekä laajan palvelutarjontamme yritysmyynti sekä stadionbrändin vahvistaminen ja markkinoinnin kehittäminen. Vahvistat yhteistyötä olemassa olevien asiakkaidemme kanssa, teet aktiivista uusasiakashankintaa ja osallistut tiiviisti tapahtumaliiketoimintamme kehitystyöhön. Olet mukana myös SJK:n yhteistyökumppanuuksien myynnissä osana myyntitiimiämme. 

 

Olet uskottava ja vuorovaikutustaitoinen yritysmyynnin ammattilainen. Työskentelyasenteesi on pitkäjänteinen, systemaattinen ja yrittäjähenkinen. Ajattelet asioista laaja-alaisesti ja olet kiinnostunut asiakkaiden tarpeista ja palvelemisesta. Tunnet ratkaisumyynnin menetelmät ja sinulla on sisäinen palo tehdä kauppaa.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • kaupallista tai muuta soveltuvaa koulutusta
  • kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta yritysmyynnistä
  • olemassa olevia päättäjäverkostoja ja/ tai verkostoitumiskykyä
  • hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • englannin kielen taitoa
  • sujuvaa toimistosovellusten käyttötaitoa ja nykyaikaisten some-kanavien perusosaamista
  • jonkin verran matkustusvalmiutta

Tapahtuma- ja hyvinvointiliiketoiminnan sekä urheilun tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

 

Tarjoamme sinulle yhteisöllisen ja motivoituneen työyhteisömme tuen sekä laadukkaan palvelutarjonnan ja huippufasiliteetit myynnin tueksi. Tehtävässä on osittain myyntituloksiin sidottu kilpailukykyinen palkkaus.Näyttöjen kautta sinulla on mahdollisuus rakentaa uraasi konsernissa yhä vaativampiin tehtäviin.

Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään ke 22.5.2019.

HAE TEHTÄVÄÄ