LakeusRekry.fi

Myyntipäällikkö

Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy

 

Pohjanmaan Ekonomitoimisto on Auktorisoitu tilitoimisto, joka palvelee asiakkaita Seinäjoelta, Kurikasta, Lapualta, Alavudelta, Jalasjärveltä ja Kauhajoelta käsin. Henkilöstömme on tärkein voimavaramme. Meitä on yhteensä n. 90 henkilöä ja kasvamme jatkuvasti. Uskomme, että yhdessä hyvinvoivan ja osaavan henkilöstön kanssa saamme positiivia tuloksia aikaan myös asiakkaiden liiketoiminnassa. Meillä on markkinoiden laajin taloushallinnon palveluvalikoima, josta rakennamme aina sopivan ratkaisun asiakkaidemme tarpeisiin. Olemme riittävän pieni suureksi, mutta riittävän suuri pieneksi.

 

Haluatko osaksi energistä myynnin tiimiämme? Onko sinulla kokemusta ja näyttöjä B2B-myynnistä ja kasvu on intohimosi? Haluatko saada aikaan loistavia tuloksia myymällä sellaisia ratkaisuja ja palveluita, joiden tuloksellisuuteen ja laatuun on helppo itse uskoa?

 

Haemme nyt voimakkaan kasvumme tueksi markkinointihenkistä

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Päätehtävänäsi on myydä koko palveluvalikoimaamme räätälöidysti eri toimialojen yritysasiakkaille. Myyt sähköistä taloushallintoa, raportointityökaluja ja ohjelmistoratkaisuja, HR-palveluita sekä talouspäällikköpalveluja perinteisten tilitoimistopalvelujen lisäksi. Teet niin uusasiakashankintaa kuin lisämyyntiä nykyasiakkaillemme. Myyntipäällikön roolissa kontaktoit ja tapaat asiakkaita aktiivisesti. Työtehtäviisi sisältyy myös markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä, mm. kotisivujen ylläpitoa, uutiskirjeiden ja some-päivitysten tekemistä sekä asiakastilaisuuksien järjestämistä. Vastaat myynnistä yhdessä myynti- ja kehitysjohtajamme kanssa ja teet tiivistä yhteistyötä koko henkilöstömme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Toimipisteesi on jokin toimistopaikkakunnistamme. Työ edellyttää liikkumista pääasiassa Etelä-Pohjanmaan alueella.

 

Olet aktiivinen ja energinen yritysmyynnin osaaja. Myynnillinen otteesi on positiivinen, utelias, joustava ja palveluhenkinen. Olet kiinnostunut eri toimialojen asiakkaiden liiketoiminnasta, ymmärrät yritystoiminnan lainalaisuuksia, tunnistat asiakastarpeet ja osaat tarjota niihin räätälöityjä ratkaisuja. Modernin myynnin ja markkinoinnin työkalut kuten LinkedIn, Facebook, uutiskirjeet sekä sisällöntuotanto ovat sinulle tuttuja. Vuorovaikutustavaltasi olet ulospäin suuntautunut, uskottava ja vakuuttava. Sinulla on sitkeyttä ja pitkäjänteisyyttä kaupankäynnin haasteiden voittamiseen.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • kokemusta myyntitehtävistä – erityisesti palveluiden ratkaisumyynnistä yritysasiakkaille
  • kykyä toimia asiantuntijamyyjänä – tilitoimistokokemus tai muu kokemus yritysneuvonnasta on eduksi
  • nykyaikaisen markkinoinnin ja viestinnän käytännön osaamista
  • yrityspäättäjäverkostoja Etelä-Pohjanmaan alueella ja/ tai hyvää verkostoitumiskykyä
  • positiivista suhtautumista ja kiinnostusta nykyaikaisten ICT-työkalujen hyödyntämiseen – kokemus esim. CRM-, ERP- tai sähköisen taloushallinnon ohjelmistoista katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia laaja-alaisesti tilitoimistoalan eturintamassa asiakasrajapinnassa, vaihtelevan ja monipuolisen työnkuvan myynnin ja markkinoinnin tehtävissä, vaikutusmahdollisuuksia omaan työhön liittyen, hyvän perehdytyksen palvelutarjontaamme sekä monipuoliset uramahdollisuudet kasvavassa yrityksessä.

 

 

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään ke 11.12.2019. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten kannattaa olla nopeasti liikkeellä!

HAE TEHTÄVÄÄ