LakeusRekry.fi

Taloushallinnon osaaja

Linercom Oy

 

Linercom Oy on Iitistä lähtöisin oleva yritys ja meillä on toimisto myös Helsingissä. Teemme putkistosaneerauksia sukitusmenetelmällä ja toimintamme on voimakkaassa kasvussa. Tiimimme koostuu pitkään alalla toimineista ammattilaisista, joita lisäkoulutamme säännöllisesti. Suunnittelemme ja toteutamme onnistuneen saneerauksen täysin kohde- ja asiakaslähtöisesti, oli kohde omakotitalo, kerrostalo, teollisuusrakennus tai kaupungin viemäri. Laaja yhteistyökumppaniverkosto takaa nopean ja laadukkaan sukituksen sijainnista riippumatta. Olemme toteuttaneet viemäriremontteja eri puolille Etelä-Suomea. Lue lisää yrityksestä www.linercom.fi.

 

Haemme Kausalaan itsenäistä ja oma-aloitteista 

TALOUSHALLINNON OSAAJAA

joka hallitsee yrityksen taloushallinnon tehtävät laaja-alaisesti

 

 

Vastaat yrityksentaloushallinnon hoitamisesta kokonaisuudessaan mukaan lukien talouden suunnittelun ja budjetoinnin, raportoinnin, seurannan ja ennustamisen. Hoidat myös taloushallinnon käytännön tehtävät kuten kirjanpidon ja tilinpäätöksen, viranomaisilmoitukset, laskutuksen ja myyntireskontran, ostoreskontran sekä palkanlaskennan. Teet tiiviisti yhteistyötä sisäisten sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa.

 

Olet oma-aloitteinen, joustava ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä taloushallinnon ammattilainen. Hoidat tehtäväsi vastuullisesti ja täsmällisesti. Sinulta löytyy positiivista asennetta ja teet mielelläsi yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa. Haluat kehittää osaamistasi jatkuvasti ja kasvaa tiiviiksi osaksi tiimiämme.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä
  • kirjanpito-osaamista ja tilinpäätöstaitoa sekä palkanlaskennan tuntemusta
  • sähköisen taloushallinnon sekä toimistosovellusten (mm. Excel) hyvää hallintaa, Adminet-ohjelmiston tuntemus katsotaan eduksi
  • rakennusalan kirjanpidon ja alv-käytäntöjen tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkentän, jossa voit kehittää itseäsi kokonaisvaltaisena taloushallinnon osaajana, tiiviin työyhteisön tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si mahdolliaimman pian.

HAE TEHTÄVÄÄ