LakeusRekry.fi

Tilintarkastusassistentti

KMV-Audit Oy


KMV-Audit Oy on kauhavalainen yritys, joka tarjoaa tilintarkastuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja säätiöille. Tilintarkastusten lisäksi tarjoamme yrityksille laajasti asiantuntijapalveluita erilaisiin yritysjärjestelyihin, annamme tilintarkastajan lausuntoja sekä laadimme yksityishenkilöille mm perukirjoja ja kauppakirjoja. Yritys kuuluu samaan konserniin KMV-Tilitaito Oy:n kanssa. Yhtiössä toimii kolme HT-tilintarkastajaa ja meillä on kokemusta tilintarkastuksista jo kymmenien vuosien ajalta. Lue lisää www.kmv-tilitaito.fi.

 

Haemme Kauhavalle oppimiskykyistä ja eteenpäin pyrkivää

TILINTARKASTUSASSISTENTTIA

 

Tehtävänäsi on toimia tilintarkastajien apuna monenlaisissa tehtävissä. Avustat tilintarkastajia tilintarkastuksissa mm. aineistojen läpikäynnissä, tositetarkastuksissa ja asiakasyhteydenpidossa. Autat tarvittaessa myös kirjanpitojen laatimisessa konsernin muissa yhtiöissä. Käytössämme on ajantasaiset tilintarkastusohjelmat joiden käyttämiseen opastetaan. Teet tiivistä yhteistyötä oman organisaation ja asiakkaiden kanssa. Asiakaskunta on monipuolinen: mukana on erikokoisia ja eri yhtiömuotoisia yrityksiä eri toimialoilta.

 

Olet oppimiskykyinen ja -haluinen taloushallinnon osaaja tai tulevaisuuden talentti. Laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen sekä jämäkkä ja ahkera työskentelyote auttavat sinua menestymään tehtävässä. Toivomme sinulta ulospäin suuntautuneisuutta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Olet kiinnostunut kouluttautumaan ja hankkimaan kokemusta kasvaaksesi tulevaisuudessa tilintarkastuksen ammattilaiseksi.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

-        soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta (esim. laskentatoimen tradenomi, oikeustiede toivottava)

-        tuloslaskelman ja taseen ymmärrystä, kokemus yrityskirjanpidosta on toivottava

-        alan keskeisen lainsäädännön tuntemusta

-        asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja

-        toimistosovellusten ja taloushallinnon ohjelmistojen osaamista

-        englannin kielen taito on tehtävässä eduksi

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän, jossa voit kasvaa todelliseksi taloushallinnon huippuosaajaksi. Tukenasi on kokeneista ammattilaisista koostuva innostunut tiimi ja ajantasaiset työkalut.Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta su 16.2. mennessä.

HAE TEHTÄVÄÄ