LakeusRekry.fi

Taloushallinnon osaaja

Hotel Sorsanpesä

 

Hotel Sorsanpesä on tunnettu ja monikymmenvuotisen historian omaava, jatkuvasti uudistuva ja kehittyvä hotelli, joka sijaitsee Seinäjoella kulttuurihistoriallisesti merkittävällä Törnävän puisto- ja kartanoalueella. Sorsanpesällä voit majoittua tyylikkäissä huoneissa, nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta kaunista jokimaisemaa ihaillen. Täällä järjestät onnistuneen kokouksen, koulutuksen tai muun tärkeän tilaisuuden, vaikkapa unelmahäät. Tutustu tarkemmin palveluihimme osoitteessa www.sorsanpesa.fi

 

Haemme nyt monipuolista ja joustavaa

TALOUSHALLINNON OSAAJAA

 

Vastaat Hotel Sorsanpesän/ Pesalle Oy:n taloushallinnon hoitamisesta kokonaisvaltaisesti. Tehtäväsi sisältää kirjanpidon ja tilinpäätöksen, palkanlaskennan, ostoreskontran ja muita ulkoisen laskennan tehtäviä. Pidät huolta käteiskassojen hallinnasta, korttitilityksistä ja täsmäytyksistä. Tärkeänä osana työtäsi ovat myös talouden seuranta ja sisäinen laskenta. Raportoit tehtävässäsi hotellinjohtajalle ja teet tiivistä yhteistyötä taloustiimin kanssa. Osallistut kuukausittain hotellin johtoryhmän kokouksiin.

 

Olet monipuolinen, joustava ja itsenäinen taloushallinnon ammattilainen. Tarkkana ja täsmällisenä ulkoisen laskennan osaajana sinulla pysyvät numerot hallussa ja kykenet toimimaan näppärästi taloushallinnon ohjelmistojen kanssa. Sinulta löytyy myös kiinnostusta sisäiseen laskentaan, kykyä havainnoida epäkohtia ja poikkeamia sekä jämäkkyyttä tuoda ne esiin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat tuottaa myös kirjallista talousraportointia.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa koulutusta, esim. laskentatoimen tradenomi
  • hyvää käytännön kirjanpito- ja tilinpäätösosaamista
  • palkanlaskennan osaamista
  • sähköisen taloushallinnon ja ohjelmistojen käyttötaitoa (Procountor-osaaminen eduksi)
  • sisäisen laskennan tuntemusta
  • osaamista tuottaa talousraportteja
  • majoitus- ja ravintola-alan tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, jossa voit kehittyä kokonaisvaltaisena taloushallinnon osaajana, mielenkiintoisen näköalapaikan hotelli- ja ravintolaliiketoimintaan, nopeatempoisen työympäristön sekä muun organisaation tuen.

 

Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta. Kannattaa toimia nopeasti, sillä valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on ke 19.2.2020.

 

HAE TEHTÄVÄÄ