LakeusRekry.fi

Sähkö- ja automaatioratkaisujen pääarkkitehti

Pemamek Oy

 

Pemamek Oy on vuonna 1970 perustettu hitsaus- ja tuotantoautomaatioratkaisuja raskaalle metalliteollisuudelle valmistava perheyritys. Pemamekin pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Loimaalla, suunnittelutoimisto Tampereella ja myyntitoimistot Puolassa, Venäjällä, Brasiliassa ja Yhdysvalloissa. Yrityksen tuotannosta yli 90% menee vientiin. Pemamekin sukujuuret ovat vahvasti suomalaiset, joten insinööriosaaminen on syvällä yrityksen DNA:ssa. Pemamekin ydinfilosofia, niin asiakas- kuin työntekijäsuhteissakin, on dynaamisuus, luottamus ja pitkäjänteisyys. Jokainen yhteistyö rakennetaan niin, että sillä on edellytykset pitkään ja menestyksekkääseen tulevaisuuteen. Lue lisää www.pemamek.com.

 

Innostavatko sinua haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät kansainvälisessä toimintaympäristössä? Haluatko mukaan teknologiateollisuuden huipulle? Tule Pemamekille töihin!

 

Haemme nyt kokenutta ja näkemystä omaavaa

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIORATKAISUJEN PÄÄARKKITEHTIÄ

 

Vastaat Pemamekin valmistamien laitteiden ja asiakkaille toimitettavien järjestelmien sähkö- ja automaatioratkaisujen määrittelystä. Olet mukana myyntiprosesseissa oman alasi erityisasiantuntijana asiakas- ja maakohtaisten vaatimusten selvittämisessä ja toteutettavien ratkaisujen määrittelyssä. Kaupan toteutuessa vastaat projektin alkaessa suunnittelun pääperiaatteiden määrittämisestä ja ratkaisujen tarkentamisesta operatiivista sähkö- ja automaatiosuunnittelua varten. Toimit yrityksessämme sähkö- ja automaatioratkaisujen omistajan roolissa ja konseptikehittäjänä. Teet roolissasi tiivistä yhteistyötä niin asiakkaiden kuin sisäisesti myynnin, tuotepäälliköiden, koneturvallisuuden ja eri suunnittelun osa-alueiden asiantuntijoiden kanssa. Toimipisteemme sijaitsee Loimaalla, mutta tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Työtehtävä edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta.

 

Olet ratkaisukeskeinen sähkö- ja automaatioratkaisujen ammattilainen. Sinulla on laaja-alainen ajattelutapa, kokemuksen tuomaa näkemystä ja olet jämäkkä päätöksentekijä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja kykenet tehokkaaseen tiimityöskentelyyn muiden asiantuntijoiden kanssa.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa DI-/insinöörikoulutusta (esim. sähkö- ja/tai automaatiotekniikka)
  • vankkaa kokemusta sähköalan pääsuunnittelijana tai suunnittelijana teollisuussähköistyksen parista
  • hyvä automaatio-osaaminen on toivottavaa
  • kokemusta asiantuntijaroolista osana myynti- ja/tai projektiorganisaatiota
  • sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa sekä tavanomaisia tietoteknisiä valmiuksia

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, jossa voit kehittää osaamistasi, vastuullisen ja itsenäisen roolin kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä, osaavan organisaation tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.


Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään su 3.5.2020.

 

HAE TEHTÄVÄÄ