LakeusRekry.fi

Myyntiedustaja

Arkkiplussa Oy

 

Arkkiplussa Oy on vuonna 1999 perustettu markkinointiviestinnän- ja toimistotuotteiden B-to-B kauppaan keskittyvä yritys, jolla on vahvat etelä-pohjalaiset juuret. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Seinäjoella. Tuomme maahan laitteita ja tarvikkeita kopiolaitoksille sekä painotaloille ja tarjoamme brändättyjä vaihtoehtoja yritysten markkinointiviestintään. Toimistojen perustarpeet tyydytämme verkkokaupassa www.arkkiplussa.fi.

 

On tullut aika ottaa Pohjanmaa haltuun! Vahvistamme myyntiämme ja haemme Seinäjoelle

MYYNTIEDUSTAJAA

 

Jos alla kerrotut asiat kolahtavat kohdalle, haluamme kuulla sinusta!

  • Toimit yrittäjänä tai olet kiinnostunut tekemään myyntitulosta yrittäjäpohjalta
  • Etsit myyntisalkkuusi laatutuotteita ja kassaan lisäeuroja
  • Uskot itseesi myyntitykkinä ja nautit fiiliksestä saavuttaa huipputuloksia omalla työllä
  • Myynti on intohimosi, saat lisävirtaa itsenäisestä myyntiroolista sekä asiakkaiden palvelemisesta ja kohtaamisesta
  • Olet luonnostasi hyvä verkostoitumaan tai sinulla on jo hyvät päättäjäsuhteet Etelä-Pohjanmaalla
  • Olet aktiivinen, luotettava ja ansaitset omalla tekemiselläsi arvostusta asiakkaissa

Vastuullasi on erityisesti liikelahjojen ja brändättyjen tuotteiden ja työvaatteiden myynti yrityksille, tapahtumajärjestäjille ja muille organisaatioille sekä fani- ja seuratuotteiden myynti urheiluseuroille. Edistät myös toimistotarvikkeiden verkkokaupan myyntiä asiakkuuksissa. Myyjän roolissa kontaktoit ja tapaat asiakkaita aktiivisesti, tarjoat ratkaisuja heidän tarpeisiin, varmistat toimitusten laadukkaan sujuvuuden ja pidät tiivistä yhteyttä asiakkaisiin. Voit tehdä työtä Seinäjoen toimistoltamme käsin tai vaikkapa kotikonttorilta.

 

Tarjoamme sinulle huipputoimittajien laadukkaat tuotteet myyntisalkkuusi, jonkin verran valmista asiakaskuntaa alueella, yrityksen henkilöstön vahvan kokemuksen ja tuen sekä kannustavan ansaintamallin. Olemme valmiita rakentamaan kanssasi tilanteeseesi räätälöidyn toimintamallin ja pitkäjänteisen yhteistyön.


Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Tiedustelut puhelimitse rekrytointiasiantuntija Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä hakemuksesi ja CV:si hakulinkin kautta viimeistään ma 22.6.2020.

 

HAE TEHTÄVÄÄ