Aluemyyntipäällikkö

Uusimaa, pk-seutu » Energent Oy

HAE  PAIKKAA  TÄSTÄ

Lakeusrekry hakee kasvavalle ilmanvaihtokoneiden valmistajalle Energentille

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ  Etelä-Suomeen

myymään ja markkinoimaan ilmanvaihtoratkaisuja LVI-suunnittelijoille ja projektiasiakkaille. Myyntialueenasi on pääsääntöisesti Lahti-Riihimäki-Kirkkonummi-Porvoo rajan sisälle jäävä Etelä-Suomen alue  (työpisteesi voidaan miettiä tarkemmin tapauskohtaisesti).

Tehtävässä vastaat myynnin operatiivisesta tekemisestä kentältä ja toimistosta käsin esittelemällä Rtek-tuotteita sekä niihin nivoutuvia suunnittelutyökaluja asiakaskunnalle.  Myyntityössäsi toimit asiakkaan IV -suunnittelun tukena eli toimenkuvasi on teknisesti konsultoivaa tuotemyyntiä.  Kokonaisuutena vastaat tavoitteiden mukaisien myyntituloksien aikaansaamisesta yrityksen uusasiakashankinnan ja asiakkuudenhallinnan tulosvastuullisena aluemyyjänä.

Tarjolla paikka pitkän historian omaavassa yrityksessä, joka on nyt vahvassa kasvun vaiheessa. Pääset mukaan kehittämään toimintaa kasvuhakuisesti sekä asiakasläheisesti tuotteiden kanssa, jotka ovat alallaan tunnetut ja halutut LVI -alan toimijoilla, urakoitsijoilla sekä tukkuliikkeiden edustajilla. Tehtävässä aloitus sopimuksen mukaan, joko heti tai kesälomien jälkeen. Tehtävään ja tuotteisiin perehdytetään hyvin.

Odotamme myyntitehtävähakijoilta

  • kokemusta teknisestä b-to-b myynnistä
  • tarjouslaskennan taitoa
  • myynnin juridiikan ymmärrystä (asiakas-/vuosi-/yhteistyösopimukset)
  • matkustusvalmiutta (yöksi kotiin, satunnaiset käynnit pk-seudun ulkopuolella)
  • perusosaamista ja/tai kiinnostus IV-tekniseen työympäristöön ja tuotteisiin
  • varmaa esiintymistaitoa ja proaktiivista itsenäistä työotetta
  • hyvää toimisto-ohjelmien ja web-tiedonhankinnan hallintaa
  • CAD -lukutaitoa

Eduksi lasketaan myyntitehtävää tukevana osaamisena

  • kontaktit rakennus-, urakointi- ja LVI -suunnitteluyrityksiin
  • kaikki markkinointityökokemus

Energent Oy viimeisen tilikauden liikevaihto on noin 11 milj. € ja tulos on positiivinen. Yritys on perustettu v. 1982 ja tuotekehitys- ja tuotanto sijaitsee Ilmajoella ja Oulaisissa. Henkilöstöä on noin 50 kahdella eri paikkakunnalla. Yrityksellä on tuhansia referenssejä suur IV-kohteista mm. julkisesta rakentamisesta, hyvinvointirakentaminen, teollisuudesta ja kauppakeskuksista.

Kaikki lisätiedustelut konsultointijohtaja Jouko Karjalainen 0400 72 17 17 (25.5-14.6, paras tavoitettavuus klo 7-15) , jouko.karjalainen@lakeusrekry.fi ja Tuomo Ojala 045 878 5550 (15.6-28.6, paras tavoitettavuus klo 11-17)

Käsittelemme hakemukset ehdottoman luottamuksellisesti.
Toimita alla olevan www-lomakkeen linkin kautta liitteenä ansioluettelosi, josta selviää työnimikkeen alta kuvattuna työnsisältöä sekä alustava palkkatoiveesi. Ei tarvetta erilliselle hakemukselle, mutta lisää hakulomakkeelle olennaiset haluamasi saatesanat hakemuksena ja avainsanat ydinosaamisessasi. Hakuaika loppuu 1.7.2018.

HAE  PAIKKAA  TÄSTÄ

 

Katso Työnantajan tuotteista lisää Youtube -kanavalta: