Isännöitsijä

Vaasa » Lakea Oy

 

Lakealla luomme koteja elämistä varten. Rakennutamme, isännöimme ja tarjoamme asuntopalveluita. Erotumme eduksemme kekseliäisyydellä: kehitämme puurakentamista, aivan uudenlaisia rahoitusmalleja ja digitaalisia asumisen avittajia. Seinäjoelta ollahan lähäretty ja koko Suomea tavootellahan. Tähän mennessä meillä on toimistot Seinäjoen lisäksi Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Vantaalla. Tule tutustumaan meihin osoitteessa www.lakea.fi

 

Toimintamme kasvun johdosta haemme nyt Vaasaan

ISÄNNÖITSIJÄÄ

 

Isännöitsijän työssä päätehtäviäsi ovat nimettyjen isännöintikohteiden hoitaminen, asiakkaiden palveleminen sekä isännöintitoiminnan jatkuva kehittäminen muun tiimin kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, oman organisaation sekä yhteistyökumppanien kanssa. Työpisteesi sijaitsee Vaasan toimistolla.

 

MITÄ PITÄISI OSATA?

Olet täsmällinen ja vuorovaikutustaitoinen isännöinnin ammattilainen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, tarvittava isännöinnin kokemus ja osaaminen sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Hallitset tavanomaiset nykyaikaiset toimistosovellukset ja -työkalut erinomaisesti. Kykenet hallitsemaan laajoja asiakokonaisuuksia, suunnittelemaan tekemistäsi, pitämään langat käsissäsi ja tekemään itsenäisiä päätöksiä myös paineen alla. Asiakkaiden palveleminen ja asioiden hoitaminen laadukkaasti on sinulle tärkeää ja olet halukas kehittämään itseäsi ja oppimaan uutta joka päivä.

MITÄ SAAT MEILTÄ?

Meillä Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Työkaverisi ovat kukin oman tonttinsa huipputekijöitä, ja he haluavat myös rehdisti tukea sinun kehittymistäsi. Työsuhde-etumme pruukaavat olla julumetut.

MITEN HAET? 

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Tiedustelut Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta mahdollisimman pian. Valinta tehdään heti oikean henkilön löydyttyä.

 

HAE TEHTÄVÄÄ