IV-tuotepäällikkö

Viitasaari, Tampere, Jyväskylä » SopValm Oy

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ

Lakeusrekry Oy hakee SopValm Oy:lle ilmanvaihdon kanavatuotteiden TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ.

Tehtäväsi on IV -kanavatuotteiden suunnitelmallinen tuotekehitystyö ja  projektimyynti. Toimenkuvassasi varmistat tuotteiden kehityksen asiakkaiden tarpeisiin kilpailukykyisesti ja laadukkaasti. Seuraat alan määräyskehitystä ja olet aktiivinen markkinoija sekä asiantuntijakannanottaja julkisessa asiaan liittyvissä keskustelussa. Tarjolla itsenäinen ja monipuolinen tehtävä, jossa voit kehittää laatutuotteita kasvavassa konsernissa. Tuotantotilat ovat Viitasaarella, mutta työpisteesi voidaan sopia muuallekin, esimerkiksi Tampereelle tai Jyväskylään. Tarjolla vakituinen työsuhde kilpailukykyisellä palkalla.

Edellytämme
– muutaman vuoden kokemusta IV –puolen / talotekniikkatuotteiden myynti-/markkinointi- ja tuotekehitys-/projektitehtävistä
– kokemusta tuotekustannus- ja katelaskennasta
– soveltuva tekninen koulutus (ins./DI, esim. LVI –insinööri, energiatekniikka, tuotanto…)
– englannin kielitaitoa
– esiintymistaitoa ja järjestelmällisyyttä sekä suunnitelmallisuutta toiminnassasi
– matkavalmiutta Suomessa (asiakkailla ja omalla tuotantotehtaalla)
– hyvää MS office hallintaa

Eduksi lasketaan

– kaikki ilmanvaihtoon liittyvä työkokemus
– suunnitteluohjelmien käyttökokemus

SopValm Oy on 2006 perustettu yksityisessä omistuksessa oleva omien ja sopimuspohjaisten ohutlevy- ja metallituotteiden valmistaja. Liikevaihtoennuste 2017 tilikaudelle on  5,5 milj. Pääpaikka sijaitsee Viitasaarella, Keski-Suomessa ja henkilöstöä on n. 44.

Käsittelemme hakemukset ehdottoman luottamuksellisesti, emmekä luonnollisestikaan kontaktoi nykyistä työnantajaasi hakusi tiimoilta.

Toimita allaolevan www-lomakkeen linkin kautta liitteenä ansioluettelosi suomeksi 04.12.2017 klo 08.00 mennessä, josta selviää työnimikkeen alta kuvattuna työnsisältöä. Lisätietoja tarvittaessa konsultointijohtaja jouko.karjalainen@lakeusrekry.fi  tai
gsm 0400 72 17 17

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ