Kehitysinsinööri

Seinäjoki » Ylistaron Terästakomo

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ

Lakeusrekry hakee nyt positiivisessa kasvussa olevalle Terästakomolle Ylistaroon

KEHITYSINSINÖÖRIÄ

Tarjolla on uusi tehtävä pitkät perinteet omaavassa yrityksessä, joka on vahvassa kasvun vaiheessa. Pääset mukaan kehittämään toimintaa kasvuhakuiseen sekä asiakaslähtöiseen toimintaan. Toimintaa on kehitetty viime vuosina vahvasti tuotekehityksen ja laitehankintojen avulla. Yrityksellä on omat menestyvät Palax -tuotteet ja alihankintatuotantoa. Toimipisteen tuotanto- ja hallintotilat ovat Ylistarossa, 25 km päässä Seinäjoen keskustasta.

Toimenkuvasi on monipuolinen, joka pitää sisällään työn tuotannonsuunnittelua ERP järjestelmän työjonojen hallinnalla, huomioiden laitekapasiteetin ja materiaalien saatavuuden.  Hoidat tuotannon kuormituksen ja läpimenon varmistamisen yhdessä työnjohdon ja tehdaspäällikön kanssa sekä ylläpidät systemaattisesti tuotannonohjausjärjestelmää. Seuraat mahdollisia tuotepoikkeamia ja raportoit ne tuotekehitykselle. Olet mukana uuden ERP järjestelmän käyttöönotossa lähivuosina. Työhön on mahdollista sisällyttää muuta toiminnan kehitystyötä osaamisiesi ja mielenkiintosi puitteissa.

Edellytämme hakijoilta

  • tuotannonohjausjärjestelmän käyttökokemus (nyt Powered -> siirtyminen IFS)
  • ymmärrystä kustannustehokkaasta tuotannon suunnittelusta
  • kokemusta metalli-/koneteollisuudesta
  • soveltuvaa teknistä koulutusta, esim. tuotanto-/hitsaus-/koneinsinööri
  • CAD –lukutaitoa (käytössä SolidWorks / Draft site)
  • kohtuullista englannin kielitaitoa (pääsääntöisesti kirjallinen)

Eduksi lasketaan

  • laatujärjestelmäosaaminen
  • 5S -osaaminen
  • tuotannon logistiikan ymmärrys

PALAX – Ylistaron Terästakomo Oy on vuonna 1954 perustettu konepajayhtiö, joka on osa kotimaista menestyvää Terra Patris monialakonsernia. Yritys valmistaa PALAX-tuotemerkillä kattavan valikoiman klapikoneita ja niiden lisävarusteita pääasiassa ammattilaiskäyttöön. Henkilöstömäärä on n. 70 ja liikevaihto on nyt viimeisellä tilikaudella  n. 9,1 milj € ja tulos on positiivinen. Omien tuotteiden osuus liikevaihdosta on 80%, joista 60% menee vientiin (Saksa, Ruotsi ja Pohjois-Amerikka, Ranska, Brittein saaret).  

Kaikki lisätiedustelut konsultointijohtaja Jouko Karjalainen 0400 72 17 17 (paras tavoitettavuus klo 7-17) , jouko.karjalainen@lakeusrekry.fi

Käsittelemme hakemukset ehdottoman luottamuksellisesti.
Toimita alla olevan www-lomakkeen linkin kautta liitteenä ansioluettelosi, josta selviää työnimikkeen alta kuvattuna työnsisältöä. Ei tarvetta erilliselle hakemukselle, mutta lisää hakulomakkeelle olennaiset haluamasi saatesanat hakemuksena ja avainsanat ydinosaamisessasi.

Hakuaika loppuu 31.07.2018 klo 08.00. Haastattelemme potentiaalisia jo hakuajan puitteissa heinäkuulla, joten hae nopeasti.

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ