Kirjanpitäjä

Lapua » Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy

 

Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy on vakavarainen ja laadukas kokonaisvaltaista taloushallinnon palvelua tuottava yritys. Perinteisten tilitoimistopalvelujen lisäksi tarjoamme yrityksille konsultointipalveluja niin taloushallintoon kuin yrityksen muuhunkin kehittämiseen sekä tietoa ja näkemystä yrityksen tehokkaaseen talousjohtamiseen. Toimipisteemme sijaitsevat Kurikassa, Seinäjoella ja Lapualla. Tutustu yritykseemme tarkemmin osoitteessa www.ekonomitoimisto.fi.

 

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Lapuan toimistoon

KIRJANPITÄJÄÄ

 

Tehtävänäsi on vastata yritysasiakkaidemme kirjanpitotehtävistä, tilinpäätöksistä.ja veroilmoituksista. Teet myös asiakasraportointia ja –neuvontaa sekä mahdollisesti palkkahallinnon töitä. Hoidat sinulle nimettyjä asiakkuuksia vastuullisesti ja teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja oman tiimin kanssa. Olet joustava ja sitoudut yhteiseen tekemiseen. Haluat kehittää osaamistasi ja kasvaa yhä vahvemmaksi ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa kaupallista koulutusta, esim. tradenomi tai merkonomi
  • hyvää kirjanpito- ja tilinpäätösosaamista, palkanlaskennan osaaminen katsotaan eduksi
  • kokemusta tilitoimistoympäristöstä
  • perusohjelmistojen hyvää hallintaa. Sähköisten kirjanpito- ja raportointiohjelmien (käytössämme Fivaldi, Procountor, Netvisor, Econet, Lemonsoft, Nova, Oscar, EcoEasy) osaaminen katsotaan eduksi
  • itsenäistä työotetta ja asiakaspalvelutaitoja
  • alan lainsäädännön tuntemusta

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen menestyvässä ja vakaassa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi taloushallinnon ammattilaisena.

 

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Lähetä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi ja ansioluettelosi ti 10.10. mennessä hakulinkin kautta.

HAE TEHTÄVÄÄ