Kirjanpitäjiä/ palkanlaskijoita, reskontranhoitajia

Vaasa » Certum

Certum on uuden ajan tilitoimisto. Me uskomme siihen, että tilitoimiston tehtävä on auttaa yrittäjää tekemään parempaa liiketoimintaa.

Taloushallinto on muutakin kuin kirjanpitoa. Autamme asiakkaitamme sähköistämisessä, laskutuksessa, rahoituksessa sekä taloushallinnon ja yritysjuridiikan tilanteissa.

Olemme suomalainen, monipuolisia talouden palveluja tuottava palvelutalo. Konseptimme on varsin yksinkertainen: laskutus, kirjanpito, perintä, rahoitus, sähköinen taloudenhallinta – kaikki saman katon alta. Olemme yrittäjähenkinen ja dynaaminen, toimivan johdon ja työntekijöiden omistuksessa oleva yritys. Asiakaskuntamme koostuu pääosin pk-yrityksistä ja yrittäjistä.

Liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti. Haemme jatkuvasti uusia kyvykkäitä henkilöitä erilaisiin taloushallinnon tehtäviin. Palkkaamme nyt kirjanpitäjiä/palkanlaskijoita sekä reskontranhoitajia Vaasaan.

Menestyäksesi Certumilla omaat modernin tavan ajatella taloushallinnosta ja asiakaspalvelusta. Olet aktiivinen ja innokas itsesi kehittäjä ja haluat työskennellä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa tuottaen parasta mahdollista taloushallinnon palvelua.

Edellytämme hakijoilta

  • Sopivaa laskentatoimen koulutusta
  • Muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Hyviä It-taitoja (Netvisor, Procounter, Word, Excel. Eduksi Nova, Lemonsoft, Adminet, Tikon)
  • Kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti)
  • Asiakaspalveluasennetta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä nähdä numeroiden taakse
  • Stressinsietokykyä sekä tiimityötaitoja
  • Tarkkuutta ja pedanttia tapaa työskennellä

Me Certumilla toimimme asiakkaidemme hyväksi. Tyytyväinen asiakas on meille tärkein ja osaava henkilöstö voimavaramme menestyä. Kannustamme ja tuemme henkilökuntaamme ammatillisessa kehittymisessä. Positiivinen ja joustava työyhteisömme auttaa sinua kaikissa työhösi liittyvissä asioissa. Mikäli haluat työskennellä yhdessä maamme moderneimmassa taloushallinnon palvelutalossa, jätä hakemuksesi alla olevien hakulinkkien kautta. Pidä kiirettä, koska palkkaamme jatkuvasti uutta väkeä Certumille.

Hae kirjanpitäjä/palkanlaskijan paikkaa

TÄSTÄ

Hae reskontranhoitajan paikkaa

TÄSTÄ

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot Johnny Lindqvist, p. 0500 763 290. Jätä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoivomuksineen pikaisesti weblomakkeen kautta.