Laatupäällikkö

Kauhava » Sofor Oy

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ

 Lakeusrekry hakee Sofor Oy:lle Kauhavalle

Laatupäällikköä

Tehtävässä vastaat Soforin laatujärjestelmän ylläpidosta ja auditoinneista sekä toiminnan sisäisen ja ulkoisen laadun systemaattisesta jatkokehittämisestä sekä prosessien kuvauksista sekä ohjeistuksista kokonaisvaltaisesti sidosryhmien kanssa. Koostat asiakasprojekteihin liittyvät laatuasiakirjat ja olet asiakasauditoinneissa yhdyshenkilönä. Sisäisesti tulet toimimaan yhteistyössä koko organisaation kanssa laatuun liittyvissä asioissa niin myynnin, asiantuntijoiden kuin yritysjohdon kanssa laadukkaan toiminnan varmistajana. Olet ammattilainen, joka ottaa kokonaisvastuuta laadunvalvonnasta. Osana työtäsi on toimia yrityksen tietosuojavastaavana (Data protection officer, liittyen GDPR/EU:n tietosuoja-asetukseen). Lähiesimiehesi on yrityksen toimitusjohtaja ja työpisteesi on Kauhavalla.

Edellytämme hakijoilta

– työkokemusta johtamisjärjestelmistä sekä laadunhallinnan kehittämisestä
– ISO9001 standardin tuntemusta
– IT toimialan yleinen tietämys
– aito kiinnostus tietotekniikan prosesseista ja halu perehtyä asiakkaan ICT tarpeisiin
– kokemusta laatuun liittyvistä koulutustilaisuuksien järjestämisestä
– sujuvan suomen lisäksi ja hyvää kirjallista englannin kielitaitoa
– erilaisten (kehitys)projektien koordinointi- ja raportointitaitoa
– kokemusta yritysjohdon kanssa työskentelystä ja yleistä liiketoimintaymmärrystä
– soveltuvaa koulutusta (esim. DI, KTM, FM, tradenomi, insinööri)
– perusosaamista GDPR aihepiiristä yritystoiminnassa ja halu ottaa asia hyvin haltuun
– peruslainsäädännön tuntemusta

Eduksi lasketaan

– ITIL /scrum kokemus käytännössä
– Lean software development tuntemus
– ISO27001 standardin tuntemus
– KATAKRI määräyksien tuntemus
– kokemus laatuauditoinneista
– kokemus työsuojeluun liittyvistä tehtävistä

Sofor Oy on älykkäästi erilainen IT-palveluyritys. Kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa toimintatapoja ja -prosesseja konkreettisesti optimoimalla. Sofor tuottaa asiakkaille palveluita virtualisoimalla heille tärkeitä liiketoimintasovelluksia, optimoimalle prosesseja ja työvaiheita sekä soveltamalla tekoälyä yrityksen toiminnan kannalta kriittisiin prosesseihin. Lisäksi palveluihimme kuuluvat myös asiakaslähtöiset palvelukonseptit työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden johtamiseen sekä laite-elinkaarien hallintaan.
Soforilla on vankka kokemus yksilöllisten palveluiden toimittamisesta yrityksille sekä julkisyhteisöille.  Olemme toteuttaneet yli 2000 ohjelmistoprojektia – määrittelystä toteutukseen. Käytössä olevien järjestelmien modernisointi liiketoiminnan vaatimusten mukaiseksi on vaihtoehtoinen, kustannustehokas tapa jatkaa tehtyjen investointien elinkaarta. Soforin asiakasreferenssejä ovat mm. SSAB, Valmet, Poliisi, HUS ja Alko.
Sofor on
sertifioitunut mm. seuraavien päämiesten kanssa: Microsoft Gold Partner, Citrix Gold Solution Advisor Partner sekä Service Provider Partner sekä IBM Gold Business Partner. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti seurantapalavereissa ja pitkäaikainen tulos on ollut 4.8/5.0. Sofor on perustettu vuonna 1991 ja työllistää noin 50 ammattilaista sekä liikevaihto noin 5,4 milj. Toimipisteemme sijaitsevat Kauhavalla, Helsingissä, Tampereella ja Vaasassa.

Kaikki lisätietokyselyt konsultointijohtaja Jouko Karjalainen Puh. 0400 72 17 17
(paras tavoitettavuus arkisin klo 7-14 – voi tavoitella myös viikonloppuisin), jouko.karjalainen@lakeusrekry.fi

Toimita allaolevan linkin kautta hakemuksena pelkkä ansioluettelo, jossa työtitteleiden alla kuvattuna työn olennaista sisältöä. Hakemukset viimeistään 22.05. 2018 klo 21.00 mennessä. Käsittelemme hakemukset ehdottoman luottamuksellisesti, emmekä luonnollisestikaan kontaktoi nykyistä työnantajaasi hakusi tiimoilta.

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ