Liiketoimintajohtaja

Seinäjoki » Kuisla Group Oy

 

Kuisla Group on useasta eri yhtiöstä koostuva kiinteistösijoitusalan yritys. Rakennutamme, saneeraamme, ostamme, myymme ja vuokraamme pääasiassa asuinkiinteistöjä. Toimimme pääsääntöisesti Helsinki-Vaasa -kasvukäytävän alueella. Toimintaamme kuvaavat tehokkuus ja ketteryys. Pyrimme toiminnassamme erottumaan kilpailijoista ja luomaan lisäarvoa asiakkaillemme. Lue lisää yrityksestä www.kuisla.com.

 

Haemme nyt aktiivista ja yrittäjämäisen työskentelyotteen omaavaa

LIIKETOIMINTAJOHTAJAA

 

Päävastuullasi on liiketoimintamme operatiivinen johtaminen ja käytännön toteuttaminen yhdessä osaavan tiimimme kanssa. Tehtävä on laaja-alainen ja monipuolinen sisältäen mm. strategiatyötä, hankkeiden valmistelutehtäviä, rahoitus- ja kauppaneuvotteluja, sopimusasioita, henkilöstöjohtamista, yhteistyökumppanuuksien hoitamista ja kehittämistä sekä hallinnollisia tehtäviä. Toimipaikkamme sijaitsee Seinäjoella, mutta toimit tehtävässäsi valtakunnallisesti.

Olet energinen tekijätyyppi – saat aikaan. Sinulla on kokemusta tulosvastuullisista tehtävistä, rahoitusosaamista sekä kiinteistösijoitustoiminnan ymmärrystä. Vaihteleva ja haasteellinen tehtäväkenttä motivoi sinua etkä pelkää tarttua uusiinkaan asioihin. Tehtävä edellyttää hyviä neuvottelu- ja johtamistaitoja sekä organisointikykyä. Toimintakykysi säilyy myös paineen alaisena.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • kaupallista koulutusta
  • vahvaa liiketoimintaosaamista
  • rahoitus- ja/tai sijoitustoiminnan (mieluiten kiinteistösijoittamisen) osaamista
  • tehokasta päätöksenteko- ja työskentelytapaa
  • kykyä joustaa sekä matkustusvalmiutta

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen roolin menestyvässä ja kehittyvässä kiinteistöalan yrityksessä, osaavan tiimimme tuen, monipuolisen kehittymismahdollisuuden sekä tuloksiasi vastaavan kilpailukykyisen palkkauksen.

 

Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Tiedustelut puhelimitse Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään ti 22.5.2018.

HAE TEHTÄVÄÄ