Markkinointiassistentti

Seinäjoki » Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy

 

ETELÄ-POHJANMAAN PYTINKI OY on vuonna 1995 perustettu kohdennettuja messutapahtumia järjestävä yritys, joka tunnetaan erityisesti rakennusalan Pytinki-messuista. Tarjoamme luotettavaa, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua sekä haluamme kehittää messutapahtumiamme yhä paremmin näytteilleasettajien sekä messuvieraiden tarpeita vastaaviksi. Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy:n omistaa sataprosenttisesti Etelä-Pohjanmaan Rakennustaitosäätiö, jonka taustalla ovat E-P:n Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry ja E-P:n rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry. Tutustu tarkemmin osoitteessa www.pytinki.fi.

 

Haemme nyt toimeen tarttuvaa ja energistä

MARKKINOINTIASSISTENTTIA

 

Tehtävä on monipuolinen sisältäen asiakaspalvelua, erityisesti Pytinki-messujen näytteilleasettajahankintaan liittyviä markkinointi- ja myyntitehtäviä sekä messujen aikaisia palvelu- ja koordinointitöitä. Kontaktoit mahdollisia näytteilleasettajia ja myyt heille messunäkyvyyttä. Tärkeimmät työvälineesi ovat puhelin ja sähköposti. Tehtävään sisältyy myös sähköisten markkinointi- ja some-kanavien päivittämistä, yhteistyötä mainostoimiston ja muiden kumppanien kanssa sekä vaihtelevia toimistotehtäviä. Toivottava aloitusajankohta on elokuun alussa. Tehtävä on alkuvaiheessa määräaikainen vuoden 2019 huhtikuun loppuun saakka.

Olet luonteva asiakaspalvelija, kiinnostunut markkinoinnista ja myynnistä sekä sinulla on reipas ja joustava asenne. Hallitset sosiaalisen median käytön ja tavanomaiset toimistosovellukset. Sinulla on rohkeutta ja oma-aloitteisuutta tarttua uusiin tehtäviin ja nautit asiakasyhteydenpidosta. Haluat oppia jatkuvasti uusia asioita.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta
  • kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai myyntityöstä
  • kiinnostusta ja osaamista sosiaalisen median ja muiden markkinoinnin kanavien hyödyntämiseen
  • koordinointi- ja organisointitaitoja ja vastuuntuntoista työskentelyasennetta
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja vaihteleva tehtävän sekä mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta ja kasvaa ammattilaisena messutapahtumien parissa innostavassa työympäristössä.

 

Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään ti 29.5.2018.

HAE TEHTÄVÄÄ