Marknads & försäljningsassistent

Lohja, Etelä-Suomi » D&E Bearings Oy

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ

Lakeusrekry hakee Asiakasyritykselleen vakituiseen työsuhteeseen LOHJALLE

MARKKINOINTI & MYYNTIASSISTENTTIA

Päätehtäviäsi on hoitaa myynnin avustavia töitä (mm. tilauksien kirjaamiset toimintajärjestelmään, asiakasrekisterin tietojen ylläpito, puhelimitse tulevan lisämyynnin hoitaminen, liikkuvien myyjien avustaminen) ja aktiivista markkinointityötä nykyaikaisilla internetin digimarkkinoinnin välineillä, yrityksen webbisivujen ja somekanavien ylläpitäjänä. Hoidat lisäksi erilaisia tapahtumajärjestelyjä sekä muita toimistorutiineja. Toimit tiiviissä yhteistyössä kollegoiden, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Yhteydenpito on kansainvälistä ja työnkuva on monipuolista toimisto- ja asiakasrajapintatyötä. Tehtävässä vähäisessä määrin työmatkoja, lähinnä messuille ja työaika on klo 8-16.

Edellytämme hakijoilta

  • toimistosovellusten osaamista (esim. CRM) ja kuvankäsittelytaitoja
  • hyvää kommunikointitaitoa ruotsiksi ja suomeksi sekä kohtuullinen englannin kielitaito
  • markkinointi-/viestintätaitoja, sujuvaa kirjallista ilmaisutaitoa
  • teollisuuden tekninen yleisymmärrys / tekninen kiinnostus
  • ajokorttia

Eduksi lasketaan

  • Google/LinkedIn/Facebook mainonnan ja muiden markkinoinnin työkalujen tuntemus
  • puhelinasiakaspalvelun ja b-to-b myynnin työkokemus

D&E Bearings on yksi Pohjois-Euroopan suurimmista liuku-, nivel-, kuula- ja rullalaakereiden toimittajista.  Suomen liikevaihto vuonna 2017 oli 4,85 milj. €. Olemme kovassa kasvussa sekä tulos on ollut Suomessa positiivinen koko yli 25 vuotisen historian aikana. Asiakkaitamme on mm. Ponsse, Sandvik, John Deere, Cargotec.

Toimita allaolevan linkin kautta liitteenä ansioluettelosi suomeksi (mistä selviää mitä olet eri titteleiden/roolien aikana tehnyt). Ei tarvetta erilliselle hakemukselle. Haku loppuu 29.1.2018 klo 08:00, mutta haastattelemme sopivan taustan omaavia henkilöitä jo hakuaikana, joten haethan nopeasti jos paikka kiinnostaa.

Kaikki yhteydenotot ja tarvittaessa lisätiedustelut Jouko Karjalainen
gsm 0400 72 17 17 (paras tavoitettavuus klo 07-14).

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ