Myyntipäällikkö

Oulu » Anonyymi asiakasyritys

 

Haemme kasvavalle ja kannattavalle asiakasyrityksellemme Ouluun perustettavaan yksikköön liiketoimintaymmärrystä omaavaa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Päätehtävänäsi on myydä B2B-yritysasiakkaille liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä asiantuntijapalveluita. Alkuvaiheessa tärkein tehtäväsi on toiminnan kasvattaminen uusasiakashankinnan keinoin Oulussa ja sen lähialueilla. Työssäsi prospektoit, kontaktoit ja tapaat asiakkaita, avaat ovia ja viet myyntiprojekteja määrätietoisesti eteenpäin yhdessä asiantuntijoidemme kanssa, Tärkein asiakaskohderyhmäsi on B2B-liiketoimintaa harjoittavat pk-yritykset. Tehtävän suunniteltu aloitusajankohta on elokuussa 2018.

Odotamme sinulta vahvaa päättäjäverkostoa alueella, kykyä keskustella asiakkaan liiketoiminnasta, selvittää tarpeita sekä ratkaista ongelmia. Herätät luottamusta vakuuttavalla olemuksellasi, hyvillä vuorovaikutustaidoillasi sekä jämäkillä toimintatavoillasi. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja tavoitteellinen ja olet valmis käärimään hihat tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • merkityksellistä bisnesverkostoa sekä kykyä ja halua verkostoitua
  • liiketoimintaymmärrystä
  • vahvaa kokemusta B2B-myynnistä
  • kaupallista tai muuta soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi tai KTM
  • markkinoinnin ymmärrystä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteista ja aktiivista työskentelytapaa

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan keskeiseksi tekijäksi hienoon kasvutarinaan. Saat työkalupakkiisi eteenpäin pyrkivän yritysilmapiirin, valmiin konseptin, asiakkaalle todellista hyötyä tuottavan palveluvalikoiman sekä innostuneen ja osaavan organisaation tuen. Tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta sekä nousta omalla tekemiselläsi urallasi seuraavalle portaalle ja luoda uusia mahdollisuuksia.

 

Ole yhteydessä, jos kiinnostaa kuulla lisää!

 

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Lähetä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta mahdollisimman pian.

HAE TEHTÄVÄÄ