Palkanlaskija/ kirjanpitäjä

Seinäjoki » EP:n Yrityspalvelu Oy/ TiliTeam

 

Tiliteam on v. Seinäjoella toimiva 1995 perustettu taloushallintopalveluja tuottava yritys. Vuodesta 1999 lähtien olemme olleet auktorisoitu tilitoimisto ja Taloushallintoliiton jäsen. Toimistossamme teitä palvelee viisi ammattitaitoista työntekijää, joista kaksi on KLT-kirjapitäjiä ja kaksi PHT-palkanlaskijoita. Pidämme huolta ammattitaidostamme jatkuvalla koulutuksella. Palveluihimme kuuluu mm. kirjanpito, verotus, laskutus- ja maksupalvelut sekä palkanlaskenta. Räätälöimme palvelut jokaisen asiakkaan omien tarpeiden mukaisesti. Lue lisää www.tiliteam.fi.

 

Etsimme nyt eteenpäin pyrkivää ja vastuunntuntoista

PALKANLASKIJAA/ KIRJANPITÄJÄÄ

 

Päätehtävänäsi on vastata nimettyjen tilitoimistoasiakkaiden palkkahallinnon ja kirjanpidon tehtävistä. Työssäsi teet eri yhtiömuotoisten ja monien eri toimialojen yritysten palkanlaskentaa ja kirjanpitoa. Tehtäväkokonaisuus määräytyy osaamisesi perusteella.

Toivomme sinulta vahvaa osaamista tilitoimistotehtävistä, mutta voit olla yhtä hyvin myös nuorempi taloushallinnon ammattilainen. Vastuullinen ja ahkera työskentelyote, asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot sekä ehdoton luotettavuus kuvaavat sinua työntekijänä. Olet eteenpäin pyrkivä ja haluat kehittyä rautaiseksi taloushallinnon osaajaksi. Tehtävä on alkuun määräaikainen v. 2019 loppuun saakka, mutta saattaa muuttua myöhemmin toistaiseksi voimassa olevaksi.

Tehtävässä menestymisessä edesauttaa

  • tradenomin tai merkonomin koulutus
  • kokemus kirjanpitotehtävistä tilitoimistossa
  • palkanlaskennan osaaminen
  • asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaidot
  • alan lainsäädännön tuntemus ja TES-tuntemus
  • toimistosovellusten ja taloushallinnon ohjelmistojen osaaminen

Tarjoamme vastuullisen tehtäväkentän, jossa voit kehittää osaamistasi, ammattitaitoisen tiimin tuen sekä osaamistasi ja kokemustasi vastaavan kilpailukykyisen palkkauksen

 

Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään ma 6.8. 

HAE TEHTÄVÄÄ