Projektipäällikkö (koneautomaatio)

Etelä-Pohjanmaa » Anonyymi asiakasyritys

 

Asiakkaamme on Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva yritys, joka tekee koneita, laitteita ja kokonaisvaltaisia projektitoimituksia teollisuudelle suunnittelusta käyttöönottoon.

 

Haemme nyt kokemusta omaavaa kone- ja sähköautomaatiopuolen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Päätehtävänäsi on vastata vaihtelevien teollisuuden laitevalmistuksen sähkö- ja automaatioprojektien kokonaishallinnasta suunnitteluvaiheesta käyttöönottoon saakka. Vastaat tarjouslaskennasta, aikataulutat, organisoit, kilpailutat, valvot ja seuraat projektin läpivientiä sen eri vaiheissa. Huolehdit myös projektien taloudellisesta onnistumisesta. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, projektin muiden osa-alueiden suunnittelijoiden ja projektipäälliköiden, alihankkijoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Olet myös mukana yrityksen toiminnan ja prosessien kehittämisessä.

Olet oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen sähkö- ja koneautomaation ammattilainen. Sinulla on jo kokemusta projektien johtamisesta. Hallitset laajoja asiakokonaisuuksia, pystyt viemään monia asioita rinnakkain eteenpäin, omaat hyvät neuvottelutaidot ja kykenet päätöksentekoon paineen alla. Kykenet edustamaan yritystä uskottavasti, jämäkästi ja yhteistyökykyisesti neuvottelutilanteissa. Tehtävä edellyttää jonkin verran työmatkoja Suomessa ja ulkomailla.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • koneautomaatio- tai sähköinsinöörin tai muuta soveltuvaa koulutusta
  • prosessiautomaation/ automaatio-ohjauksen tuntemusta
  • vähintään S2-sähköpätevyyttä
  • hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä monipuolisessa ja vastuullisessa roolissa, osaavan ja sitoutuneen tiimin tuen sekä kilpailukykyiset työsuhteen edut.

 

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry. Tiedustelut arkisin klo 8-17 Lakeusrekryn rekrytointiasiantuntija Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE TEHTÄVÄÄ