Rakennuttamisen projektipäällikkö

Kokkola » Lakea Oy

 

Lakealla luomme koteja elämistä varten. Rakennutamme, isännöimme ja tarjoamme asuntopalveluita. Erotumme eduksemme kekseliäisyydellä: kehitämme puurakentamista, aivan uudenlaisia rahoitusmalleja ja digitaalisia asumisen avittajia. Seinäjoelta ollahan lähretty ja koko Suomea tavootellahan. Tähän mennessä meillä on toimistot Seinäjoen lisäksi Vaasassa, Kokkolassa, Jyväskylässä ja Vantaalla. Tule tutustumaan meihin osoitteessa www.lakea.fi

 

Toimintamme kasvaessa voimakkaasti haemme Kokkolaan eteenpäin pyrkivää

RAKENNUTTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

Projektipäällikön tehtävässä vastaat rakennuttamishankkeiden johtamisesta hankesuunnittelusta käyttöönottovaiheeseen ja takuuajan tehtäviin saakka. Viet hankkeita päättäväisesti eteenpäin ja olet mukana myös tontinhankinnassa ja neuvottelemassa uusista projekteista. Tehtävään kuuluu myös asiakassuhteiden edistäminen ja yhteydet viranomaistahoihin.  Työpisteesi sijaitsee Kokkolassa.

MITÄ PITÄISI OSATA?

Olet jo itsenäinen rakennuttamisen ammattilainen tai haluat kasvaa sellaiseksi. Sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus ja vähintään muutaman vuoden kokemus rakennusprojektien läpiviennistä joko työmaatehtävistä tai rakennuttajan roolissa. Olet hyvä hallitsemaan laajoja asiakokonaisuuksia, omaat hyvät neuvottelutaidot ja kykenet päätöksentekoon paineen alla. Ennen kaikkea olet jämäkkä, toimeen tarttuva ja luottamusta herättävä henkilö ja haluat kehittyä jatkuvasti ammattilaisena.

MITÄ SAAT MEILTÄ?

Meillä Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Työkaverisi ovat kukin oman tonttinsa huipputekijöitä, ja he haluavat myös rehdisti tukea sinun kehittymistäsi. Työsuhde-etumme pruukaavat olla julumetut.

 

MITEN HAET?

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Tiedustelut rekrytointiasiantuntija Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä osoitteessa www.lakeusrekry.fi viimeistään ti 1.5.2018.

HAE TEHTÄVÄÄ