Sähkösuunnittelijoita (Electrical Engineer)

Vaasa » Ampner Oy

Vaasanseutu tunnetaan energiaklusteristaan. 11 000 työntekijää sekä miljardien eurojen viennin arvo tekevät Vaasasta pohjoismaiden energisimmän kaupungin sekä kansainvälisen energiabusineksen keskittymän. Uusiutuvien energiaratkaisuiden jatkuva kehittyminen ja Vaasalaisten yritysten edelläkävijyys alalla mahdollistavat menestyksen kansainvälisillä markkinoilla. Ampner Oy tuottaa asiakkailleen innovatiivisia ja kunnianhimoisia teollisuuden ja uusiutuvien energialähteiden ratkaisuita. Intohimomme olla suunnannäyttäjä, tekee meistä pohjolan johtavan toimijan omalla toimialallamme.

Kasvumme on voimakasta ja sitä entisestään vauhdittamaan haemme nyt sähkösuunnittelijoita osaavaan joukkoomme (2 paikkaa).

  • Junior Electrical Engineer
  • Senior Electrical Engineer

Voit olla vastavalmistunut, lyhyen työkokemuksen omaava (Junior) tai jo kannuksensa vaativissa tehtävissä hankkinut (Senior) osaaja. Yhteistä teille molemmille on kuitenkin halu kehittää ja kehittyä mielenkiintoisten ja haastavien tehtävien parissa. Toimit pohjoismaiden suurimman ja tunnetuimman energiaklusterin ytimessä tuottaen osaamisellasi lisäarvoa asiakkaillemme.

Tehtävien menestyksellisen hoitaminen edellyttää

  • Diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta (sähkötekniikka, automaatiotekniikka)
  • Tehtävässä tarvittavien IT työkalujen sujuvaa osaamista (CADS/EPLAN), muu osaaminen katsotaan eduksi
  • Kykyä työskennellä asiantuntijatiimissä
  • Kommunikointitaitoja
  • Kielitaitoa (suomi, englanti, muu kielitaito eduksi)
  • Senior -suunnittelijalta edellytämme myös pitkää kokemusta teollisuuden sähköistysprojektien suunnittelutehtävistä ja hyvää komponenttituntemusta

Suunnittelijan tehtävässä pääset aitiopaikalle toimialoilla, jotka edustavat modernilla tavalla kestävää kehitystä. Pystyt ja haluat ratkaista haastavia suunnittelutehtäviä ja haluat jatkuvasti kehittyä ammatillisesti. Ymmärrät tiimityön merkityksen menestymisessä ja haluat olla osana alan johtavaa asiantuntijajoukkoa. Olet mielelläsi mukana myös järjestelmien käyttöönotossa asiakkaan luona. Nautit vaihtelevasta ja sisältörikkaasta työstä tarttuen toimeen sinnikkäällä asenteella.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, jossa pääset näyttämään kyntesi asiantuntijana ja suunnittelijana. Joustava ja hyvähenkinen työyhteisömme tukee sinua kaikissa työhösi liittyvissä asioissa. Kykyjesi mukainen palkkaus, mahdollisuus yrityksen osakkuuteen, hyvät henkilöstöedut sekä kasvuyrityksen tuomat etenemismahdollisuudet motivoivat sinua joka päivä työssäsi. Jätä hakemuksesi ja lähde mukaan mielenkiintoiselle matkalle yhdessä Ampnerilaisten kanssa.

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot tuomo.ojala@lakeusrekry.fi , gsm 045 878 5550. Sähköposti vain lisäkysymyksiä varten. Jätä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoivomuksineen pikaisesti allaolevien hakulinkkien kautta. Paikat täytetään mahdollisimman nopeasti.

Hae Junior -paikkaa

TÄSTÄ

Hae Senior -paikkaa

TÄSTÄ