Server Expert

Etelä-Pohjanmaa » Sofor Oy

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ

Lakeusrekry etsii Asiakasyritykselleen Soforille Etelä-Pohjanmaalle

PALVELINSPESIALISTIA

Tehtävänä on ottaa vastuu nimettyjen yritysasiakkaiden palvelinympäristöjen asennuksista & käyttöönotoista, kehittämisestä ja ylläpitotöistä. Hoidat lisäksi virtualisointeja ja pilvipalveluita. Hoidat tehtävääsi erilaisilla hallintajärjestelmillä ja tehtäviin sopivalla  toimintamallilla. Tehtävässä korostuu ammattimaisuus tehtävän suorittamisessa ja hyvä asiakkuuksien hoitaminen. Tehtävässä on satunnaisia asiakaskäyntejä Pohjanmaan maakunnissa, lähinnä uusien kokonaisuuksien rakentamisen yhteydessä.

Hakijoilta edellytetään

– Microsoft-järjestelmien ja Linux serveriympäristöjen työkokemusta
– Active Directory osaamista
– virtualisoinnin ja pilvipalvelujen administrointi työkokemusta
– hyvää suomen ja riittävää englannin kielitaitoa
– mahdollisuutta joustaviin työaikoihin ja omaa autoa

Eduksi lasketaan

– kaikki sertifikaatit (esim. MCSA, CCA-V, CCNA, CISSP) / halu sertifioitua
– VM Ware, Hyper V,  Cisco, Citrix  -osaamiset
– kaikki tietoverkko- ja tietoturvaosaaminen

Sofor Oy on älykkäästi erilainen IT-palveluyritys. Kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa toimintatapoja ja -prosesseja konkreettisesti optimoimalla. Sofor tuottaa asiakkaille palveluita virtualisoimalla heille tärkeitä liiketoimintasovelluksia, optimoimalle prosesseja ja työvaiheita sekä soveltamalla tekoälyä yrityksen toiminnan kannalta kriittisiin prosesseihin. Lisäksi palveluihimme kuuluvat myös asiakaslähtöiset palvelukonseptit työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden johtamiseen sekä laite-elinkaarien hallintaan.
Soforilla on vankka kokemus yksilöllisten palveluiden toimittamisesta yrityksille sekä julkisyhteisöille.  Olemme toteuttaneet yli 2000 ohjelmistoprojektia – määrittelystä toteutukseen. Käytössä olevien järjestelmien modernisointi liiketoiminnan vaatimusten mukaiseksi on vaihtoehtoinen, kustannustehokas tapa jatkaa tehtyjen investointien elinkaarta. Soforin asiakasreferenssejä ovat mm. SSAB, Valmet, Poliisi, HUS ja Alko.
Sofor on
sertifioitunut mm. seuraavien päämiesten kanssa: Microsoft Gold Partner, Citrix Gold Solution Advisor Partner sekä Service Provider Partner sekä IBM Gold Business Partner. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti seurantapalavereissa ja pitkäaikainen tulos on ollut 4.8/5.0. Sofor on perustettu vuonna 1991 ja työllistää noin 50 ammattilaista sekä liikevaihto noin 5,4 milj. Toimipisteemme sijaitsevat Kauhavalla, Helsingissä, Tampereella ja Vaasassa.

Lisätiedustelut:
Jouko Karjalainen gsm 0400 72 17 17,  jouko.karjalainen@lakeusrekry.fi

Toimita allaolevan linkin kautta hakemuksena pelkkä CV, jossa titteleiden alla on kuvattuna työn olennaista sisältöä. Haku loppuu 23.5.2018, haastattelemme hakijoita koko ajan hakuaikana.  Hae siis pikaisesti. Käsittelemme hakemukset ehdottoman luottamuksellisesti.

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ