Suunnitteluinsinööri

Alavus » Riikku Group Oy

 

 

Riikku Group on Suomen johtavia parvekekokonaisuuksien projektitoimittajia. Työntekijöitä Groupissa on n. 160. Asiakkaitamme ovat kaikki rakennusalan kärkiyritykset Suomessa.

Toimintamme kattaa vaativimpienkin parvekeprojektien kokonaisvaltaisen toimitusketjun: asiantuntijamyynnin, tuotekehityksen, suunnittelun, tuotannon, projekti- ja työnjohdon sekä mittatarkan asennuksen. Päätoimipisteemme sijaitsee Alavudella sekä aluetoimistot Vantaalla, Raisiossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa. Ruotsissa toimimme tytäryhtiömme Sakkesin kautta www.sakkes.se.

Riikku on kasvanut vahvasti ja kannattavasti – haluatko mukaan huippujoukkoomme ja osaksi menestyvää Riikku Groupia?

 

Haemme nyt Alavudelle

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

 

Päätehtävänäsi on asiakas- tai projektivastuullinen parvekelasi- ja kaideprojektien suunnittelutyö. Teet tiivistä yhteistyötä oman tiimin suunnittelijoiden, myynnin, työnjohtajien sekä asiakkaiden, arkkitehtien ja muiden sidosryhmien kanssa. Ammattimainen ja innostunut suunnitteluorganisaatio on meillä keskeinen osa hallittua ja laadukasta toimitusketjua.

Olet työskentelytavaltasi järjestelmällinen ja toimeen tarttuva. Sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky, sitkeä työote ja paineensietokykyä. Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot auttavat sinua menestymään roolissasi. Haluat oppia uutta ja kehittyä jatkuvasti kovemmaksi ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvaa koulutusta (rakennusinsinööri tai muu soveltuva)
  • hyvää IT-osaamista ja kokemusta suunnitteluohjelmista (AutoCAD, Solid Edge, Ms-Office)
  • kokemusta rakennusalan projektipuolen suunnittelutehtävistä sekä toiminnasta asiakasrajapinnassa (asiakasvastuulliset suunnittelu- ja kehitystehtävät)
  • rakennesuunnittelu- ja lujuuslaskentaosaaminen sekä kielitaito (ruotsi, englanti) katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi, mukavan työyhteisön tuen ja arvostuksen työllesi sekä etätyömahdollisuuden osaamisesi karttuessa. Riikku Groupissa sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi yhdessä alan kärkiyrityksistä.

 

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään to 28.2.2019. Haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

HAE TEHTÄVÄÄ