Talous- ja hallintopäällikkö

Etelä-Pohjanmaa » Tuotannollista toimintaa harjoittava yritys

 

Haemme nyt perinteikkäälle etelä-pohjalaiselle tuotannollista toimintaa harjoittavalle pk-yritykselle

 

TALOUS- JA HALLINTOPÄÄLLIKKÖÄ

 

Vastuullasi on yrityksen talouden ja hallinnon hoitaminen päävastuullisesti. Tehtävä on monipuolinen sisältäen taloushallinnon tehtävistä mm. laskutuksen ja reskontrat sekä päivittäisen kirjanpidon, sisäistä laskentaa, johdon assistentin tehtäviä, tilaus-toimitusprosessiin liittyviä tehtäviä sekä muita hallinnollisia asioita. Olet mukava myös budjetoinnissa ja talouden seurannassa. Toimit roolissasi vahvasti toimitusjohtajan tukena.

Olet luotettava ja vastuuntuntoinen. Kykenet tekemään päätöksiä myös paineen alla omalla vastuualueellasi. Osaat ajatella yrityksen etua, haluat kehittää prosesseja sujuvammaksi ja saat sanottua mielipiteesi. Olet vuorovaikutustaitoinen ja haluat tehdä tiimissä töitä yhteisen tavoitteen eteen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa kaupallista koulutusta
  • kokemusta yrityksen taloushallinnon hoitamisesta tai tilitoimistoympäristöstä
  • yrityskirjanpidon ja sähköisen taloushallinnon sekä raportoinnin osaamista
  • sisäisen laskennan osaamista
  • Office-työkalujen hyvää hallintaa

Tarjoamme sinulle tärkeän roolin pitkän historian omaavassa ja kehittyvässä yrityksessä, itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkentän sekä motivoituneen työyhteisön tuen.

 

Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään ma 23.7.2018.

HAE TEHTÄVÄÄ