Taloushallinnon osaaja

Seinäjoki » Brugg-Pema Oy

 

Brugg-Pema Oy on suomalainen, vuonna 1986 perustettu LVI-alan maahantuontiyritys. Yrityksen osakkeista 70 % omistaa sveitsiläis-saksalainen Brugg-konserni, joka on perustettu jo vuonna 1896. Brugg-Pema Oy maahantuo ja markkinoi Brugg-konsernin taipuisia putkijärjestelmiä Suomeen ja Baltiaan. Yhtiön toimipaikat sijaitsevat Seinäjoella, Vantaalla ja Kuopiossa. Lue lisää yrityksestä www.bruggpema.fi.

 

Haemme Seinäjoelle itsenäistä ja oma-aloitteista

TALOUSHALLINNON OSAAJAA

joka hallitsee yrityksen taloushallinnon tehtävät laaja-alaisesti

 

Vastaat Brugg-Pema Oy:n taloushallinnon hoitamisesta. Tehtävääsi sisältyy laskutus ja myyntireskontra, ostoreskontra, kirjanpito sekä palkanlaskenta. Vastaat myös kuukausittaisesta raportoinnista, viranomaisilmoituksista, yhteistyöstä konsernin taloushallinnon kanssa sekä muista toimistotehtävistä.

Olet oma-aloitteinen, joustava, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja hoidat asiat vastuullisesti. Olet kiinnostunut yrityksen toimintojen kehittämisestä, teet havaintoja ja haluat myös vaikuttaa prosessien kehittämiseen. Sinulta löytyy huumorintajua ja teet mielelläsi yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa. Haluat kehittää osaamistasi jatkuvasti ja kasvaa tiiviiksi osaksi organisaatiotamme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • laskentatoimen koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä
  • sähköisen taloushallinnon sekä toimistosovellusten hyvää hallintaa, Nova- ja Oscar-ohjelmistojen tuntemus katsotaan eduksi
  • kirjanpito-osaamista ja tilinpäätöstaitoa
  • kokemusta palkanlaskennasta
  • hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkentän, jossa voit kehittää itseäsi kokonaisvaltaisena taloushallinnon osaajana, tiiviin työyhteisön tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

 

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si alla hakulinkin kautta viimeistään ke 22.8.

HAE TEHTÄVÄÄ