Talouspäällikkö/-johtaja

Seinäjoki » Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy

 

Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy on vakavarainen ja laadukas kokonaisvaltaista taloushallinnon palvelua tuottava yritys. Perinteisten tilitoimistopalvelujen lisäksi tarjoamme yrityksille konsultointipalveluja niin taloushallintoon kuin yrityksen muuhunkin kehittämiseen sekä tietoa ja näkemystä yrityksen tehokkaaseen talousjohtamiseen. Toimipisteemme sijaitsevat Seinäjoella, Kurikassa, Lapualla ja Alavudella. Tutustu yritykseemme tarkemmin osoitteessa www.ekonomitoimisto.fi.

 

Haemme nyt monipuolisen osaamisen ja näkemyksen omaavaa

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ/-JOHTAJAA

 

Päätehtävänäsi on talouspäällikköpalvelujen tuottaminen asiakasyrityksillemme. Tyypillisimmin toimit yritysjohdon tukena taloudellisen tuloksen kehittämisessä vastaten budjetoinnista talouden seurantaan ja raportointiin sekä mahdollisten talouden parantamistoimenpiteiden määrittelemisestä ja läpiviennistä. Työskentelyyn liittyy usein myös rahoitukseen, taloushallintoon, verotusasioihin, IT-järjestelmiin sekä muihin osa-alueisiin liittyviä asioita. Teet tiivistä yhteistyötä yritysten johtoryhmien kanssa. Sparraat, teet kehitys- ja toimenpide-ehdotuksia ja viet yrityksen toimintaa eteenpäin yhteistyössä muun johdon kanssa, Osana työtäsi osallistut myös talouspäällikköpalvelumme tuotteistamiseen ja työkalujen kehittämiseen sekä olet mukana palvelujen myynnissä uusille asiakkaille. Tehtävään saattaa sisältyä rooli talouspäällikkötiimin esimiehenä.

Olet luottamusta herättävä talouden ammattilainen. Sinulla on jo kokemusta ja näkemystä talouspäällikön tehtävistä, mahdollisesti useammalta kuin yhdeltä toimialalta. Olet kiinnostunut eri toimialoista ja ymmärrät yritystoimintaa laaja-alaisesti. Kykenet työskentelemään asiantuntijaotteella itsenäisesti ja rakentavassa yhteistyössä johtoryhmien kanssa. Osaat kuunnella muita ja kykenet esittämään myös omat näkökulmasi vakuuttavasti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • vähintään tradenomin koulutusta, mieluiten KTM
  • kokemusta talouspäällikön tehtävistä
  • laaja-alaista näkemystä yritysten talousasioista
  • hyvää tulosjohtamisen osaamista, myös rahoitus-, verotus-, ERP- ja muu tehtävää tukeva osaaminen katsotaan eduksi
  • asiakaslähtöistä asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä, motivoituneen työyhteisön, kilpailukykyiset työsuhteen edut sekä mahdollisuuden kehittyä edelleen yritystalouden ammattilaisena.

 

Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään ti 11.12.2018.

HAE TEHTÄVÄÄ

 

Haemme eri toimipisteisiin jatkuvasti myös kirjanpitäjiä ja palkanlaskijoita – näistä olethan yhteydessä: kirjanpitopäällikkö Marja-Liisa Kankaanpää marja-liisa.kankaanpaa@ekonomitoimisto.fi