Toimistoassistentti/ asiakaspalvelija

Alavus » LVI-Asiantuntija, Suomi Oy

 

LVI-Asiantuntija tarjoaa LVI-alan kokonaisratkaisuja asiakkailleen jo yli 30 vuoden kokemuksella, pääasiassa Etelä-Pohjanmaan alueella. Palvelemme kaikissa lämmitykseen, ilmanvaihtoon, vesi- ja jätevesihuoltoon, kylpyhuoneeseen ja keittiöön sekä kiinteistöautomaatioon liittyvissä asioissa. Liiketoimintamme koostuu urakoinnista, huollosta ja kunnossapidosta sekä tarvikekaupasta. Toimintaamme ovat alusta asti ohjanneet vankka asiantuntijuus ja erinomainen, asiakaslähtöinen palvelu.

 

Haemme yrityksen toimipisteeseen Alavudelle

TOIMISTOASSISTENTTIA/ ASIAKASPALVELIJAA

 

Tehtävä on monipuolinen kattaen työtä niin toimistossa kuin myymälässäkin. Tehtävän pääasiallinen sisältö koostuu asiakaspalvelusta, LVI-tuotteiden myynnistä, taloushallinnosta ja some-markkinoinnista. Myös tapahtumajärjestelyt, postitus ja muut toimistorutiinit sisältyvät työkenttääsi. Toimit tiiviissä yhteistyössä koko organisaation, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Olet luonteva asiakaspalvelija, kiinnostunut myyntityöstä, omaat reippaan asenteen ja hyvät vuorovaikutustaidot. Hyödynnät sujuvasti sosiaalista mediaa sekä hallitset nykyaikaiset taloushallinnon ja toimiston työvälineet. Sinulla on rohkeutta ja oma-aloitteisuutta tarttua uusiin tehtäviin ja halu oppia uusia asioita.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • kaupallisen alan koulutusta (esim. tradenomi, merkonomi)
  • kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai myyntityöstä myymälässä
  • kokemusta sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä
  • kiinnostusta ja ymmärrystä sosiaalisen median hyödyntämiseen

Tarjoamme Sinulle monipuolisen tehtävän vakaassa ja kasvavassa pk-yrityksessä sekä mahdollisuuden oppia jatkuvasti uutta ja kasvaa ammattilaisena.

 

Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään ke 7.6.2017.

HAE TEHTÄVÄÄ