Toimistopäällikkö

Lapua » Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy

 

Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy on vakavarainen ja laadukas kokonaisvaltaista taloushallinnon palvelua tuottava yritys. Perinteisten tilitoimistopalvelujen lisäksi tarjoamme yrityksille konsultointipalveluja niin taloushallintoon kuin yrityksen muuhunkin kehittämiseen sekä tietoa ja näkemystä yrityksen tehokkaaseen talousjohtamiseen. Toimipisteemme sijaitsevat Kurikassa, Seinäjoella ja Lapualla. Tutustu yritykseemme tarkemmin osoitteessa www.ekonomitoimisto.fi.

 

Haemme Lapualle vastuullista ja eteenpäin pyrkivää

TOIMISTOPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tehtävänäsi on vastata Lapuan toimiston toiminnasta. Pidät yhteyttä ja tapaat asiakkaita säännöllisesti ja toimit tiimin esimiehenä. Osana työtäsi teet nimettyjen yritysasiakkaiden kirjanpitoa, tilinpäätöksiä ja veroilmoituksia, asiakasraportointia sekä –neuvontaa.

Olet vuorovaikutustaitoinen ja joustava. Sinulla on luontaista kiinnostusta asiakastyöhön ja olet myös motivoiva ja jämäkkä esimies. Pystyt hallitsemaan laajojakin asiakokonaisuuksia ja toimimaan paineen alla. Tartut mielelläsi uusiin haasteisiin ja haluat kehittää itseäsi taloushallinnon ammattilaisena.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • tradenomi- tai KTM-koulutusta tai vastaavia tietoja pitkäaikaisen kokemuksen kautta, KLT katsotaan eduksi
  • hyvää kirjanpito- ja tilinpäätösosaamista ja kokemusta tilitoimistoympäristöstä
  • yritystoiminnan, verotuksen ja niihin liittyvän lainsäädännön tuntemusta
  • perusohjelmistojen hyvää hallintaa. Sähköisten kirjanpito- ja raportointiohjelmien (käytössämme Fivaldi, Procountor, Netvisor, Econet, Lemonsoft, Nova, Oscar, EcoEasy) osaaminen katsotaan eduksi
  • hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja
  • esimieskokemus on toivottava

Tarjoamme vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän menestyvässä ja vakaassa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi taloushallinnon ammattilaisena.

 

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Kaikki yhteydenotot arkisin klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Lähetä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi ja ansioluettelosi ti 10.10. mennessä hakulinkin kautta.

HAE TEHTÄVÄÄ