Toimitusjohtaja

Seinäjoki » Osmatic Oy

HAE  PAIKKAA  TÄSTÄ

Lakeusrekry hakee pitkän historian omaavalle lastuavien työkalujen ammattilaiselle OSMATICille TOIMITUSJOHTAJAA nykyisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle.

Osmatic Oy on perustettu 1989 ja pääpaikka on Seinäjoella. Yritys on keskittynyt metalli- ja konepajateollisuuden lastuavien työkalujen ja tarvikkeiden maahantuontiin. Tuotteita tarjotaan ympäri Suomea. Valikoimasta löytyy lastuavat työkalut, työkalukiinnittimet sekä hiomatuotteet.  Tuotteina mm. Yamawa, Kyocera, NikkoTools, Honsberg, Osawa ja asiakkaita ovat esim.  Ala-Talkkari, Stamac, Relicomp ja Wärtsilä.  Yrityksen vakituisten työntekijöiden määrä on 5 ja liikevaihtoa viime vuonna n. 1 milj € sekä tase on velaton. Toimintaa on kehitetty viime vuosina laadukkaiden tuotteiden  näkökulmasta ja tuontimaina mm. Saksa, Italia ja Japani.

Vastaat kokonaisvaltaisesti yrityksen johtamisesta – hallinnon ja myynnin osalta. Hallinnon tehtäviin kuuluu mm. toiminnan kokonaissuunnittelu ja kannattavuusseuranta tilitoimiston kanssa. Olet päämiesten yhteyshenkilö ja huolehdit ryhmäsi kanssa varaston sekä logistiikan kokonaisohjausta. Avaintehtäväsi myynnin osalta roolisi painottuu myynnin suunnittelun ja ohjauksen ohessa suurasiakkuuksien hoitamiseen. Tehtävä edellyttää kotimaassa matkustamista arviolta 30-40 päivää vuodessa, tämän lisäksi satunnaiset päämies-/toimittajakäynnit ulkomailla sekä teollisuuden messuilla. Olet aktiivisesti mukana muiden myyjien apuna sekä kehität ja ylläpidät  jälleenmyyjäverkostoa ja sidosryhmäyhteistyötä.

Odotamme hakijoilta

 • kokemusta teollisuuden B-to-B –myynnistä
 • talouden tunnuslukujen perusymmärrystä
 • yleisjuridiikan ymmärrystä yritystoiminnassa (asiakas-/yhteistyösopimukset)
 • suomen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi
 • ymmärrystä myynnin kehittämisestä jälleenmyyjien kanssa
 • matkustusvalmiutta
 • innostus tekniseen työympäristöön ja teknologiateollisuuteen
 • sidosryhmäyhteistyötaitoja ja kykyä edustaa yritystä uskottavasti eri tilanteissa

Eduksi lasketaan

 • esimiestyökokemusta
 • tuonti-/ostotoimintojen työkokemus
 • kokemus kustannuslaskelmista ja budjetoinnista

Tarjolla monipuolinen johtamisen tehtävä yrityksessä, jossa on mahdollisuus myös osakkuuteen niin halutessasi. Saat hyvän tuen työtehtäviisi edeltäjältäsi. Pääset mukaan hyvän brändin ja laadukkaat tuotteet omaavan yrityksen vetovastuuseen operatiivisen toiminnan osalta sekä edelleen kehittämään toimintaa kasvuhakuisesti sekä asiakasläheisesti. Tehtävä soveltuu esim. vahvan kotimaan teollisuuden myyntitaustan omaavalle sekä/tai teollisuuden yksikön päällikkö-/johtokokemusta omaavalle, jolla myynnin työkokemusta.

Lisätiedot konsultointijohtaja gsm 0400 72 17 17 (puhelimitse 21-27.4 myös viikonloppuna & 11-15.5) , jouko.karjalainen@lakeusrekry.fi.

Käsittelemme hakemukset ehdottoman luottamuksellisesti ja hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana. Toimi siis nopeasti.

Toimita alla olevan www-lomakkeen linkin kautta liitteenä ansioluettelosi suomeksi, josta selviää työnimikkeen alta kuvattuna työnsisältöä. Ei tarvetta erilliselle hakemukselle, mutta lisää hakulomakkeelle olennaiset saatesanat hakemuksena ja avainsanat ydinosaamisessasi. Hakuaika loppuu keskiviikkona 16.05.2017 klo 8.00. Haastattelut alkavat samalla viikolla.

HAE  PAIKKAA  TÄSTÄ

Kuva:kärkiupotinsarja