Työharjoittelujaksot ja Kesätyöt (2018)

Etelä-Pohjanmaa / Pohjanmaa » Eri yrityksiä

H A E   P A I K K A A  T Ä S T Ä

Lakeusrekry Oy on henkilörekrytointeihin, uudelleensijoituspalveluihin sekä henkilöstön valmentamiseen ja HR -prosessien kehittämiseen erikoistunut ammattimainen asiantuntijayritys.

Rekrytoinneissa olemme keskittyneet pääsääntöisesti toimihenkilö- ja asiantuntijahakuihin. Tyypillisiä hakujamme ovat esimerkiksi toimitusjohtaja, vientipäällikkö, talouspäällikkö, aluemyyntipäällikkö, markkinointisuunnittelija, mekaniikkasuunnittelija, tietoliikenneasiantuntija, tekninen myyjä, kirjanpitäjä, palkanlaskija ja johdon assistentti. Emme ole henkilöstövuokrausyritys.

Yleensä rekrytointipalvelumme koskee vain vakituisiin tehtäviin liittyviä hakuja, mutta tarjoamme kuitenkin satunnaisesti ns. harjoittelijarooleihin ja kesätyöhakuihin vakiintuneille asiakkaillemme apuja. Laita hakemuksesi järjestelmäämme allaolevista linkeistä löytyvän lomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä mikäli meillä on tarjolla sinulle sopiva paikka. Lomakkeessa jätetään CV liitteenä perustietojen täyttämisen jälkeen, mutta täytä lomakkeen avainsanakenttä mahdollisimman hyvin osaamistasi kuvaavasti, sillä sen perusteella tehdään hakuja tehtäviin. Huomioimme vain tämän lomakkeen kautta jätetyt hakemukset.

Kerro myös hakemussaate -kohdassa

– aikajana milloin harjoittelujaksosi on / milloin kesätyöjakso on mahdollinen
– minkälaisista töistä olet aidosti kiinnostunut
– missä aineissa olet menestynyt koulussa
–  onko sinulla ajokortti ja auto käytössäsi

Erillistä hakemusliitettä emme tarvitse.

Emme valitettavasti ehdi vastata puhelin- ja sähköpostitiedusteluihin.

H A E   P A I K K A A   T Ä S T Ä