Työkalusuunnittelija

Vaasa » CNC-Tekniikka Oy

CNC-Tekniikka Oy:llä on pitkä historia ohutlevytyökalujen valmistuksessa. Vuonna 1980 perustettu yritys on vuosien varrella vastannut elektroniikka-, rakennus-, sähkö- ja ajoneuvoteollisuuden haasteisiin.

Tänä päivänä CNC-Tekniikka Oy toimii kolmella toisiaan tukevalla sektorilla: ohutlevytyökalu- ja laitevalmistus, komponenttivalmistus ja vaativien kappaleiden alihankintakoneistus. Tämän lisäksi yritys on valmistanut tuotantolinjoja eri puolille Eurooppaa. Liikevaihtomme on voimakkaassa kasvussa.

Haemme nyt kasvuamme vauhdittamaan työkalusuunnittelijaa.

Toimit liiketoimintamme kivijalan, ohutlevytyökalusektorin ytimessä suunnitellen ja projektoiden työkalu- ja laiteratkaisuja. Vastaat suunnittelusta ja osaltasi suunnitteluprosessista, toteutat asiakkaan toiveiden mukaisia työkalu- ja laitekokonaisuuksia sekä tuet valmistuksen- sekä koeajonaikaista toteutusta. Vastaat myös projektinaikaisista ostoista ja pidät yhteyttä asiakkaisiin. Perusluonteeltasi olet hahmotuskykyinen, luovuutta omaava suunnittelija, joka ei kavahda tarttua toimeen myös projektinhallinnan tehtävissä.

Tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta edellytämme

 • Insinöörin tai DI:n koulutusta (esim konetekniikka- tai sähköinsinööri)
 • Muutaman vuoden työkokemusta teollisuudesta
 • Luontaista kiinnostusta tekniikkaan ja mekaniikkaan sekä joustavuutta ja halua oppia uutta
 • Hyviä IT-taitoja (MS Office)
 • Suomen ja englannin kielen osaamista
 • Hyvää hahmotuskykyä
 • Kykyä tiimityöskentelyyn sekä hyviä kommunikointitaitoja

Eduksi on

 • Kokemus 3d -suunnittelusta (Autodesk Inventor, Solidworks, NX, I-Deas, Autocad)
 • Kokemus projektinhallinnasta
 • Kansainvälisten projektien tuntemus
 • Kokemus ERP-järjestelmästä

Suunnittelijana kykenet keskittymään olennaiseen ja pystyt ratkomaan haastaviakin tehtäviä. Omaat hieman keksijän asennetta mutta ymmärrät, että hyväksi ja toimivaksi havaittu ratkaisu on usein asiakkaalle mieluisin. Osaat keskustella, kysyä ja haluat jatkuvasti kehittyä ammatillisesti.

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen tehtäväkentän mielenkiintoisten projektien parissa sekä osaamisesi ja kokemuksesi mukaisen palkkauksen. Avoin, asiakaslähtöinen organisaatiomme tukee sinua kaikessa työhösi liittyvissä asioissa. Pääset tekemään työtä huippuammattilaisten kanssa yrityksessä, joka kasvaa ja kehittyy. Olemme ylpeitä henkilöstöstämme ja osaamisestamme. Panostamme voimakkaasti henkilöstömme osaamiseen ja jatkuvaan laadun kehittämiseen.

CNC-Tekniikka Oy:llä on sertifioitu laatu- ja ympäristöjärjestelmä. Sertifioitu SFS-EN ISO 9001 ja SFS-EN ISO 14001 on ollut käytössä jo vuodesta 2004.

Kaikki yhteydenotot Johnny Lindqvist, p. 0500 763 290. Jätä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 31.5. Hae paikkaa

TÄSTÄ