Työpäällikkö

Ilmajoki » Tierock Oy

 

Tierock Oy on ilmajokelainen yritys, joka on toiminut jo reilun kymmenen vuoden ajan. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita tele- ja sähköverkkojen rakentamiseen, maanrakennukseen, teiden kunnossapitoon, kiinteistöhuoltoon ja viherrakentamiseen. Tuotamme myös pesu- ja kuljetuspalveluita sekä vuokraamme rakennuskoneita. Tutustu tarkemmin yritykseen osoitteessa www.tierock.fi.

 

Haemme nyt omatoimista ja eteenpäin pyrkivää

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tehtäväsi on monipuolinen sisältäen mm. tarjouslaskentaa, työkohteiden hoitamista ja johtamista, työmaiden kustannusseurantaa ja –jälkilaskentaa, yhteistyötä asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa sekä viranomais- ja laskutusasioita.

Olet yhteistyökykyinen, vuorovaikutustaitoinen ja luottamusta herättävä kokenut tai vähemmän kokemusta omaava rakennusalan osaaja. Tärkeää on, että teet työtä hyvällä asenteella ja haluat kehittyä joka päivä. Sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky sekä käytännönläheinen lähestymistapa ja tuntuma asioihin. Uskallat tehdä päätöksiä ja kannat vastuun tiukoissakin paikoissa yrittäjämäisellä otteella.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää

  • yhdyskunta- tai talonrakennustekniikan alan koulutusta
  • kokemusta työmaiden/ projektien johtamisesta
  • organisointi-, johtamis- ja neuvottelutaitoja
  • CAD-piirustusten lukutaitoa
  • tavanomaisia tietoteknisiä taitoja

Tarjoamme eteenpäin pyrkivälle infrarakentamisen vahvalle ammattilaiselle tai sellaiseksi haluavalle mielenkiintoisen tehtävän kannattavassa ja kasvavassa yrityksessä yrittäjähenkisessä ilmapiirissä ja tekemisen meiningissä.

 

Hakuprosessia hoitaa Lakeusrekry Oy. Tiedustelut puhelimitse klo 8-17 Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE TEHTÄVÄÄ