Web-analyytikko

Seinäjoki tai Vaasa » I-Mediat Oy

HAE  TEHTÄVÄÄ  TÄSTÄ

I-Mediat Oy on uudistuva mediatalo. Panostamme merkittävästi lukijoidemme ja yritysten asiakaskokemukseen tarjoamalla laadukkaita ja kiinnostavia sisältöjä monissa eri kanavissa, niin sanomalehdissä kuin digitaalisissa kanavissa. Digitaalisten palveluiden kehittäminen on tärkeä osa strategiaamme. Verkkoanalytiikka ja tiedolla johtaminen ovat olennainen osa tätä kokonaisuutta ja datan ymmärtämiseksi haemme vahvaa web-analytiikan osaajaa.

Tehtävässä olet vastuussa I-Mediat Oy:n liiketoiminnan verkkoanalytiikasta. Kehität analytiikan toimintamalleja, tapoja tunnistaa asiakkaiden tarpeet ja toteuttaa laadukkaita web-analyysejä sisällöntuotannon, myynnin ja markkinoinnin tueksi. Analyytikon työtehtäviin kuuluvat erilaisten web-analyysien ja toimenpide-ehdotuksien toteuttaminen mm. KPI-, konversio- ja hakusana-analyyseillä sekä A/B testeillä ja konversio-optimoinneilla webbisivujen ja digitaalisen markkinoinnin sekä muiden kanavien osalta.

Ensisijainen työpiste tulee sijaitsemaan Seinäjoella tai Vaasassa.

Hakijoilta toivotaan:

 • kokemusta web-analytiikasta ja verkkoliiketoiminnasta
 • osaamista tiedon analysoinnista ja toimenpidesuunnitelmista
 • kokemusta A/B testaamisesta, konversio-optimoinnista, hakusana-analysoinnista
 • osaamista sisältöanalysoinnista
 • luontaista kiinnostusta seurata digitaalisuuden trendejä
 • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielitaitoa sekä soveltuvaa koulutusta
 • proaktiivista toimintatapaa ja hyviä projektien hallintataitoja

Eduksi luetaan:

 • web-analytiikan työkaluosaaminen, esim. Google Analytics, Google Optimize, Google Tag Manager, Google Data Studio, Hotjar, Big Query, Facebook content manager, R tai vastaavat työkalut
 • kokemus käytettävyystestauksesta
 • ymmärrys markkinoinnin automaatiosta
 • ymmärrys hakukoneoptimoinnista
 • perustaidot koodaamisesta (esim. SQL, Javascript, html, CSS)

Tarjolla on digitalisaatioon kannustavasti suhtautuva työympäristö, hyvät web-analytiikan työkalut, inspiroiva työyhteisö ja asiantuntevat kollegat, mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa (Ilkka-Yhtymä Oyj), hyvät mediatalon työsuhde-edut ja viihtyisät työympäristöt keskellä Vaasaa ja Seinäjokea.

I-Mediat Oy kuuluu Ilkka-Yhtymä -konserniin, jonka emoyhtiönä toimii pörssinoteerattu Ilkka-Yhtymä Oyj. I-Mediat Oy kustantaa viittä paikallislehteä, Suupohjan Sanomat, Komiat-lehti, Jurvan Sanomat, Järviseutu ja Viiskunta sekä kahta maakuntalehteä, Ilkka ja Pohjalainen ja kahta kaupunkilehteä Vaasan Ikkuna ja Epari. Konserniin kuuluu myös kustannusyhtiö I-print Oy.
Emoyhtiö Ilkka-Yhtymä Oyj hoitaa koko yhtymän talous-, henkilöstö-, kehitys- ja tietohallinto- sekä kiinteistöpalvelut.  Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 37,6 M€ ja henkilökunnan määrä noin 288 henkilöä.

Kaikki lisätiedustelut konsultointijohtaja Jouko Karjalainen, gsm 0400 72 17 17, jouko.karjalainen@lakeusrekry.fi

Hakemuksena ansioluettelo, jossa työtitteleiden alla kuvattuna olennaista tehtävän sisältöä sekä käytettyjä työkaluja tehtävään liittyen. Hakemukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Hakuaika loppuu 30.1.2019 klo 8.00. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuajan ollessa käynnissä, joten hae nopeasti.

HAE  TEHTÄVÄÄ  TÄSTÄ

Käännä seuraava digisivu urallasi !