LakeusRekry.fi

Tekijöille töitä tarjolla!

Kun etsit uutta työtehtävää, me autamme Sinua löytämään sen parhaan mahdollisen. On tärkeää, että pystymme yhdistämään paitsi oikean työn ja oikean tekijän, myös tarjoamaan Sinulle uusia, mielekkäitä haasteita.

Sivuiltamme löydät parhaillaan avoimena olevat tehtävät. Lisäksi voit jättää oheisen linkin kautta hakemuksen järjestelmäämme. Näin huomioimme Sinut aina, kun sopivia tehtäviä avautuu.

Rekrytointiasiantuntija otti yhteyttä ja esitti, että tarjolla olisi ehkä minua kiinnostava paikka. En ollut ajatellutkaan työpaikan vaihtoa, mutta lopulta päädyin vaihtamaan, sillä tällaisia mahdollisuuksia ei voi jättää käyttämättä. Prosessi oli erittäin joustava ja tunsin Lakeusrekryn ajavan nimenomaan minun etujani työpaikan vaihdossa. Asiantuntija oli myös perehtynyt nykyiseen profiiliini tarkoin ennen yhteydenottoa ja siksi tarjottava työpaikka varmasti tuntuikin sopivan minun sen hetkisen työnkuvan laajentamiseen ja kehittämiseen täydellisesti! Hän hoiti kaikki käytännön yhteydenpidot todella hyvin. Itselleni oli todella suuri mutta positiivinen yllätys, että minuun otettiin yhteyttä ja tarjottiin täydellisesti minulle sopivaa työtä.

Avoimet työpaikat